28 / 04 / 2024

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.



Sakarya'da Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Projeye ilişkin bilgi veren Asmolen Yapı İnşaat Firması Genel Müdürü Ahmet Özkan, "Yenikent Bölgesi'ne değer katmayı ve şehrimize yeni bir vizyon kazandırmayı hedeflediğimiz  “Best Town Residence Projemiz” ile güven, kalite ve yatırım değeri vaat eden, ayrıcalıkların tam ortasında bir hayat ve ev sahibi olmak ya da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere güzel bir fırsat sunuyoruz." dedi.

 Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

BEST TOWN RESİDENCE NEREDE?

Söz konusu proje, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ne, Valilik Kampüsü'ne, Sakarya Şehir Hastanesi'ne ve Kuzey Marmara Otoyolu gişelerine çok yakın bir konumda yer alıyor. 

Yenikent Bölgesinde yükselen Best Town projesinde, 164 daire ve 7 işyeri inşa edilecek. 

Proje, yaklaşık 5.650 metrekare arsa içinde 14.500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Medyabar'da yer alan detaylara göre, Özkan,  "Bu projemiz için de “oldukça iyi düşünülmüş bir kampanya sunuyoruz” diye belirtti.

 Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

BEST TOWN RESİDENCE FİYAT LİSTESİ

Kredilerin tamamen kapalı olduğu bu dönemde esnek ödeme imkanı sunulduğunu belirten Özkan; ".1+1 daireler için 650.000 liradan peşinat 25.000 liradan başlayan taksit imkanlarıyla, 2+1 daireler için 850.000 liradan peşinat ve 32.000 lira varan vadelerle projeden daire alma imkanı bulunmaktadır" dedi.

Bunun yanı sıra, Asmolen Yapı İnşaat firması müşteriye özel ödeme takvimi de sunuyor. Best Town Residence projesi, 1+1 ve 2+1 seçenekleri, uygun ödeme imkanları ve Yapı Kredi Bankası güvencesiyle satışa çıkarıldı. 

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

AFAD 15 ilçeyi 'en riskli' diyerek açıkladı! Büyük İstanbul depreminde en riskli ilçeler hangileri?

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!


Geri Dön