02 / 05 / 2024

Maltepe Piazzanın ne kadarı satıldı

Maltepe Piazzanın ne kadarı satıldı

Maltepe’de hayata geçirilen Adalar manzaralı Piazza projesinde uygulanan yüzde 5 peşinat ile 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45 ve 240 ay yüzde 0.79 vade oranları satışlarda hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. Piazza’nın konut bloğundaki rezidansların yüzde 65’i satıldı

Maltepe Piazza’nın yüzde 35’i 3 haftada satıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın İstanbul Maltepe’de hayata geçirdiği karma kullanım projesi Piazza’da yer alan konutların yüzde 35’i 3 haftada satıldı. Lansman fiyatlarıyla satışa çıkan proje yoğun ilgi gördü.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Evinpark Ada ile Tepe’den Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçesi Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut almak isteyenlere Babalar Günü’ne özel olarak yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Evinpark Ada ile Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Maltepe’de inşa edilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim fırsatı sunuyor.

Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Föy İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Evla Evleri 180 adet daireden meydana geliyor. Peki Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

İnşaatlarda işçi ölümlerinin önüne geçiliyor!

İnşaatlarda işçi ölümlerinin önüne geçmek için Çalışma Bakanlığı, TSE ile yeni bir güvenlik projesi başlattı. Merdiven ve asansör boşluklarının kapatılması için yeni standartlar belirlenecek. Kenar korkulukları da iyileştirilecek

Mihrimah Sultan Külliyesi'nin önüne prefabrik yapı mı inşa edildi?

Kanuni Sultan Süleyman’ın, kızı için, Mimar Sinan’a Üsküdar’da yaptırdığı Mihrimah Sultan Külliyesi’nin önüne yaklaşık 4 metre yüksekliğinde prefabrik bir yapı inşa edilmeye başladığı öne sürüldü.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Sinpaş Liva’da Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim!

Yaşamın başladığı Sinpaş Liva’da kalan son daireler için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı. Sinpaş, stoklarda kalan 2+1 ve 3+1 daireler için, 5-13 Mart tarihleri arasında Dünya Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Eminevim'den kadınlar gününe özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel %10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde %10 oranında indirim uygulanacak.

İstanbul barajlarının ne kadarı dolu?

İSKİ verilerinden derlenen bilgilere göre barajlardaki mevcut su hacmi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle yüzde 86.68 olarak ölçüldü. İstanbul barajlarının ne kadarı dolu? İşte baraj doluluk oranları 22 Şubat 2016...

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı halısıyla banyonuzu kırmızının şıklığı ile buluşturuyor. Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor.

Burdur Gölhisar'da kaçak yapılaşmanın önüne geçiliyor!

Burdur'un Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına havadan fotoğraf çekebilen ve 'drone' adı verilen insansız hava aracı satın aldı.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Maltepe Piazzanın ne kadarı satıldı Haberi

Maltepe Piazzanın ne kadarı satıldı

Adalar manzaralı 26 kata sahip 230 dairelik konut bloğu, bir ofis bloğu ve açık alanların bulunduğu alışveriş merkezinden meydana gelen Piazza’da konutların yarısından fazlası satıldı. 


Alışveriş, iş ve yaşamı bir arada sunan Piazza’da yer alan konutlar ağırlıklı olarak yatırım için tercih ediliyor. Kolay ulaşım avantajı ve kesintisiz yaşam konsepti ile dikkat çeken Piazza’nın alışveriş merkezi ve ofis bölümünde ortalama 5 bin kişinin çalışacağı öngörülüyor. Bu bağlamda 230 konuta sahip projenin yüksek kira getirisi sayesinde yatırımcılar için oldukça karlı olacağı öngörülüyor.


Piazza’da büyüklükleri 58 ile 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan konutların fiyatları 502 bin TL’den başlıyor. Projede uygulanan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ile 60 ay vade farksız, 120 ay...