17 / 05 / 2024

maltepe projeleri son durum

maltepe projeleri son durum

Protokol için düzenlenen imza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe’nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...

Maltepe Belediyesi bin 22 binada asbest denetimi yaptı!

Maltepe’de son 1.5 yıl içerisinde bin 22 binada denetim yapan Maltepe Belediyesi pek çok ciddi hastalığa yol açan asbeste geçit vermedi.

Ofislerde yeni kiracı eskilerden daha az kira ödüyor!

İstanbul'da ofis projeleri son yıllarda hız kazandı. JLL Türkiye Ofis Kiralama Direktörü Mahir Mermer, ofis arzının artmasına karşı talebin azaldığını belirtti.

Maltepe'de 2 bin 496 riskli bina dönüşecek!

İlçe genelindeki riskli yapılarda dönüşüm için kolları sıvayan Maltepe Belediyesi, son 3 yılda tespit edilen 2 bin 496 riskli binada dönüşümü başlatıyor.

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Kartal- Maltepe'de 29 yeni proje yükseliyor!

Eskinin sayfiye yeri olan Kartal-Maltepe hattı, son dönemde markalı konut projelerinin üssü haline geldi.

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Maltepe Sahilada'da lansman fiyatları için son gün 29 Şubat!

Maltepe Sahilada'da lansman fiyatları için son gün 29 Şubat. Teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülen projede toplam 290 adet daire yer alıyor.

İş dünyası A sınıfı ofisleri tercih ediyor!

Ülkemizde özellikle son 10 yılda sürekli büyüyen bir pazarı ifade eden ‘marka konut projeleri’ son yıllarda ‘marka ofis projeleri’ olarak da öne çıkmaya başladı. Uzmanlara göre gelecek dönemlerde ‘A sınıfı’ ofislerin yükselişi devam edecek!

Maltepe Belediyesi okul tadilatları'na 1.2 milyon lira harcadı!

Maltepe Belediyesi son 1.5 yılda yağmur suyu kanalı, duvar boyaması ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok çalışmaya imza atarken, tüm bu çalışmalar için 1 milyon 250 bin TL harcama yaptı.

maltepe projeleri son durum Haberi

maltepe projeleri son durum


Maltepe’deki kentsel dönüşüm projeleri için Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında, düşük faizli kredi protokolü imzalandı


Maltepe Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü” imzalandı. Protokol için düzenlenen imza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe’nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.


Maltepe Belediyesi, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve vatandaşların minimum maliyetle, daha güvenli ve modern dairelerde yaşamalarına imkân sağlamak amacıyla Türkiye İş Bankası ile “Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi Protokolü”ne imza attı. Düzenlenen protokole göre, ilçede yaşayan ve konutlarını ya da işyerlerini yenilemek isteyen vatandaşlara, uygun ve düşük faizli kredi kullandırılacak. Bu kapsamda Maltepe Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen imza törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın...