27 / 04 / 2024

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Yeşilmavi Maltepe

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?



Suryapı imzasıyla Maltepe'de yükselen  Yeşilmavi Maltepe  projesi'nde son 1+1 konut satışı devam ediyor. Huzur verecek tüm sosyal alanların içinde olduğu Yeşilmavi, toplam 4 bloktan oluşuyor.

Yeşilmavi Maltepe'de 1+1’den 4+1’e kadar olan daire seçeneklerinin yanı sıra dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. 2+1,3+1 ve 4+1 konutların satışları bitmiş olup son 1+1 konutun satışı devam ediyor. Yeşilmavi Maltepe'de teslimler 2024 yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Yeşilmavi'de dairelerin birçoğunun sahip olduğu deniz manzaralı ve Kartal’dan Kadıköy’e kadar muhteşem bir panoramik manzaraya sahip özel teras dubleksler yer alıyor.

Doğanın tüm renklerini, şehrin hareketliliğinden kopmadan yaşayabilme ayrıcalığı sağlayan Yeşilmavi ile Marmara Eğitim Köyü, Yeditepe Üniversitesi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Maltepe Devlet Hastanesi gibi sağlık ve eğitim kurumlarının yanı başındaki konumu konut sahiplerine aynı zamanda yatırım imkanı da sunuyor. 

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe de son 1+1 fırsatı!

YEŞİLMEVİ MALTEPE'DE 1+1 KONUT FİYATI NE KADAR? YEŞİLMAVİ MALTEPE FİYAT LİSTESİ 31 EKİM 2023!

Yeşilmavi Maltepe projesinde son 1+1 konut kalmış olup, fiyatı da 6 milyon 500 bin liradan satılıyor.

YEŞİLMAVİ MALTEPE PROJESİ SOSYAL ALANLARI!

Yürüyüş alanları, açık hava spor alanları, kafesi ve daha pek çok sosyal aktivite alanıyla Yeşilmavi projesinde günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı oluyor.

Yeşilmavi Maltepe projesinde sosyal donatı olarak;

•Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Havuzu

• Kapalı Havuz
• Çok Amaçlı Açık Hava Spor Alanları
• Fitness
• Spor Stüdyosu
• Sauna
• Kafe
• Çocuk Oyun Alanları
• Trekking Yolu
• Dinlenme Locaları yer alıyor. 

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe de son 1+1 fırsatı!

YEŞİLMAVİ MALTEPE NEREDE? YAŞİLMAVİ LOKASYON BİLGİSİ!

Anadolu Yakası’nın sakinliğiyle ve kolay ulaşımıyla dikkat çeken semti Maltepe’de yer alan Yeşilmavi, Anadolu Yakası’nın çekim merkezlerinden sahil yolu ve Bostancı’ya 5 dakika, Bostancı İskelesi’ne ise sadece 10 dakikalık mesafede. E-5’e ve köprü bağlantı yolları gibi İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli ulaşım ağlarına
yakınlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

WEB: https://www.suryapi

TEL: 444 57 87

Forward Life yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı ile satışta! Yeni proje!

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

projeye sor



Geri Dön