28 / 04 / 2024

maltepe tapu sorunu

maltepe tapu sorunu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: sSizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek" dedi

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!

Özak GYO Maltepe projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, tapu devrinin yapıldığını açıkladı. Peki Özak Maltepe projesinde kaç konut olacak? Nerede inşa edilecek? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. 

Maltepe'deki 3 mahalle tapusuna kavuşuyor!

Maltepe’nin Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinin tapu sorunu çözülüyor. 40 yıldır çözüm bekleyen imar planları İBB'den onaylandı.

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Maltepe Nuvo Dragos'ta hemen teslim, hemen tapu!

Hemen teslim, hemen tapu gibi bir imkanın sunulduğu Nuvo Dragos projesinde 2 bin 499 TL'den başlayan aylık ödemelerle ev sahibi olunabiliyor. 

Maltepe'nin tapu sorunu çözülüyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülensu sakinleriyle buluştu. Kılıç, “Bizim kıblemiz belli. Mahalle halkının çıkarları doğrultusunda kentsel dönüşüm ve tapu sorunlarının tamamını, sizlere danışarak çözeceğiz" dedi

Maltepe Marmaroom'da daire teslimleri başlıyor!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi, mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumunun yanı sıra mimarisi ve kalitesiyle yatırımcılarına hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuyor…

Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Maltepe Marmaroom'da 235 bin TL'ye! Şubat teslim daireler!

Daire teslimlerinin Şubat'ta başlayacağı Marmaroom projesinde tapu teslimleri hemen yapılıyor. Maltepe Marmaroom projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 235 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

maltepe tapu sorunu Haberi

maltepe tapu sorunu


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Size söz verdiler, çözemediler. Sizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek" dedi. 


Güllüce, AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Edibe Sözen Yavuz ile birlikte iş adamlarıyla biraraya geldi. Daha sonra Başıbüyük ve Esenkent mahallelerini gezen Güllüce, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.


Başıbüyük Parkı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Güllüce, Maltepe'yi emin ellere teslim etmenin zamanının geldiğini söyledi.


Güllüce, "Değerli Maltepeliler, size söz verdiler, sözlerinde durmadılar. Size tapu sözü verdiler, çözemediler, bıraktılar, gittiler. Sizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek. Sizin sorununuzu biliyoruz ve inşallah Edibe Hanım başkanlığa geçtikten ve kutlamalar...