29 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. 



İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen  Nuvo Dragos  projesinin  ilk etabında 484 adet daire ve 8 ticari ünite, ikinci etabında ise 515 daire yer alıyor. 

Nuvo Dragos'un ilk etabı 2 blok, ikinci etabı ise 3 bloktan meydana geliyor. Maltepe Nuvo Dragos'un ilk etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire, ikinci etabında ise 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 

Nuvo Dragos ta hemen teslim hemen tapu!

Projede bulunan  1+1 dairelerin büyüklüğü 66- 89 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklüğü 101 - 154 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklüğü ise 156 - 219 metrekare arasında değişiyor. 

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Hemen teslim hemen tapu imkanınında sağlandığı projede yüzde 20 indirim de uygulanıyor. 

 Nuvo Dragos'ta özel peyzajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları gibi çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. 

Web: http://www.nuvodragos.com/


projeye sor



Geri Dön