28 / 04 / 2024

Maltepe Üniversitesi yerleşkesi imar durumu

Maltepe Üniversitesi yerleşkesi imar durumu

Maltepe Büyükbakkalköy Mahallesi, Maltepe Üniversitesi Yerleşkesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını duyurdu! İşte merak edilen kadro dağılımı…

İstanbul Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanını açıkladı. İşte merak edilen kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Marmara Üniversitesi Maltepe yerleşkesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük Mahallesi, 1/5.000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı (Marmara Üniversitesi Yerleşkesi) askıya çıktı.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Maltepe Üniversitesi yerleşkesine ilişkin imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Büyükbakkalköy Mahallesi, Maltepe Üniversitesi Yerleşkesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Maltepe Üniversitesi yerleşkesi imar durumu Haberi

Maltepe Üniversitesi yerleşkesi imar durumu

Maltepe Büyükbakkalköy Mahallesi, Maltepe Üniversitesi Yerleşkesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı Tutanağı yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 14.12.2018 tarihli ve E.235304 sayılı yazısı ile; İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Büyükbakkalköy Mahallesi, Maltepe Üniversitesi Yerleşkesine ilişkin 07.09.2018-08.10.2018 tarihleri arasında bir ay süre ile askıya çıkarılan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tekliflerine yapılan itirazların bazılarının kısmen uygun görülmesi suretiyle hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği tekliflerinin, Cumhurbaşkanlığı 1 No'lu Kararnamesi'nin 97(ç) ve 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 9.maddesi uyarınca Bakanlığımızca 14.12.2018 tarihinde onaylandığı bildirildi.

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 27.12.2018 tarihinden itibaren bir (1) ay süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosu...