03 / 05 / 2024

maltepe yaşam evi

maltepe yaşam evi

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Ahmet Demirci ve Salim Demir tarafından kuruldu.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsum Aykanat tarafından kuruldu. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Mardin'e Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi geliyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşam evi ve spor kompleksi yapıyor. Belediye  atıl durumda olan Kamor Parkı'nı, Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi ile yeniden inşa ediyor.

maltepe yaşam evi Haberi

maltepe yaşam evi

Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre Fındıklı mahallesinde, başta kadınlar olmak üzere halkı buluşturarak onları meslek sahibi yapacak ve geliştirecek olan “Fındıklı Yaşam Merkezi”ni hizmete açtı. Açılış törenine Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP İlçe Başkanı Savaş Yücel, Fındıklı Muhtarı Yaşar Kaygusuz, çok sayıda davetli, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar katılım sağladı.

480 metrekarelik alan üzerine kurulan ve içerisinde taziye evi, eğitim ve etüt odaları, kütüphane, kadın dayanışma ve danışma merkezi ile çocuk oyun salonlarının yer aldığı yaşam evinin açılışında davul zurna ve halk oyunları eşliğinde karşılanarak bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç şunları söyledi:“Bu açılış, verdiğim sözleri yerine getirmenin işaretidir. Siz bana dediniz ki; biz kurs odaları istiyoruz,...