05 / 05 / 2024

maltepe yaşam kompleksi projesi

maltepe yaşam kompleksi projesi

“Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Bitlislilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi’ne bir yaşam kompleksi inşa etmek için hazırlıklara başladıklarını müjdeledi. Kılıç’a, vatandaşlardan tam destek geldi.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Ahmet Demirci ve Salim Demir tarafından kuruldu.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsum Aykanat tarafından kuruldu. 

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Mardin'e Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi geliyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşam evi ve spor kompleksi yapıyor. Belediye  atıl durumda olan Kamor Parkı'nı, Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi ile yeniden inşa ediyor.

maltepe yaşam kompleksi projesi Haberi

maltepe yaşam kompleksi projesi


“Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Bitlislilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi’ne bir yaşam kompleksi inşa etmek için hazırlıklara başladıklarını müjdeledi. Kılıç’a, vatandaşlardan tam destek geldi.


Bitlis İli Deliklitaş Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nde yapılan toplantıya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, dernek başkanı Haşim Argüç, dernek yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, Zümrütevler Mahalle Muhtarı Serkan Aslan ve çok sayıda davetli katıldı. 2 yıl içerisinde Fındıklı mahallesinde yaptıkları çalışmaları anlatarak konuşmasına başlayan Kılıç, vatandaşların şikayetleri üzerine Hancıoğlu Caddesi’nin prestij cadde projesi kapsamına aldıklarını ifade etti.


KOMPLEKSE TAM DESTEK


Fındıklı mahallesinin girişinde atıl olarak bekleyen bir alana, spor alanlarının ve parkların olacağı bir yaşam kompleksi inşa edeceklerini müjdeleyen ve “Fındıklı’nın böyle bir komplekse ihtiyacı var mı?” diye soran Kılıç’a mahalle halkından...