29 / 04 / 2024

Maltepe yatırımları 2019

Maltepe yatırımları 2019

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duman tarafından kuruldu.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hermin Salak tarafından kuruldu.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

2019'da Yozgat'a yapılan kamu yatırımları mecliste!

2019 yılında Yozgat iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sektörü doğrudan yatırımları nasıl etkiledi?

Türkiye’den yurt dışına giden yatırımların, gelen doğrudan yatırımlara oranındaki artış 2006 yılından yüzde 4 iken 2019 yılında bu oran yüzde 34’e yükseldi. Peki bu yükselişte gayrimenkulün payı nedir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Maltepe yatırımları 2019 Haberi

Maltepe yatırımları 2019

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, Maltepe için projelerini anlattı. Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gökkaya, basına yaptığı açıklamada “Maltepe’de değişim şart” dedi.

“Ulaşım, kentsel dönüşüm ve planlama, işsizlik ve yoksulluk sorunlarının yanı sıra belediyenin yönetim biçimin ve liyakat sorunlarının Maltepe’nin en önde gelen sorunları” diyen Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Gökkaya'nın açıklamaları şu şekilde:

''Yönetim tarzı değişecek''

''Maltepe’de temel sorunları çözmek, model bir kenti hayata geçirmek için öncelikli adım olarak belediyeyi yönetme tarzını değiştireceğiz, kamucu, halkçı ve toplumcu bir belediye anlayışını hayata geçireceğiz. Belediye Başkanı’ndan başlayarak bütün belediye yönetimini sorun yaratıcı değil, sorun çözücü ve çözüm odaklı yapacağız, eşit hizmeti öne çıkartacağız.

Maltepe Belediyesi’ni, kendi modern binasında hızlı ve etkin hizmet veren, mülklerini satan değil koruyan ve...