17 / 05 / 2024

Mamak açılış

Mamak açılış

Mamak Belediyesi yapımını tamamladığı 3 yatırımı daha vatandaşın hizmetine sunuyor. 14 Mart Cuma günü saat 19:30 da şölen havasında yapılacak spor tesislerinin açılışında İsmail Altunsaray sahne alarak Mamaklılara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Mamak'ta yer alan ve açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Mamak Belediyesi 122.5 milyon TL'lik 4 projesinin açılışını yapacak!

Mamak Belediyesi, 122.5 milyon TL'lik yatırımı hizmete sunmak için gün sayıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla 4 açılış yapılacak.

Mamak Saklı Bahçe Parkı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan ve açılışı için gün sayılan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Mamak'ta yapılaşmaya yol açılıyor!

Ankara Mamak'a yeni yollar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi, ilçenin birçok noktasında yol yapımını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede ulaşım ağını genişletiyor.

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Mamak dev spor tesislerine kavuştu...

Mamak Kapalı Spor Salonu açılış için gün sayıyor!

Ankara’nın en büyük ve en kapsamlı spor salonlarından biri olan Mamak Kapalı Spor Salonu için geri sayım başladı. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek tesisin tüm eksiklikleri giderilirken, son olarak zemin döşemesi de tamamlandı...

2013 Mamak'ta açılışlarla geçti!

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

Mesut Akgül: 2014 Mamak'ta açılışlarla geçecek!

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde birbirinden büyük yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi, 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

Mamak'ta 2013 yılında bir çok açılış yapıldı!

Mamak'ta 2013 yılında bir çok açılış yapıldı. Yıl boyunca çeşitli yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi, 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam ede cek...

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

Mamak açılış Haberi

Mamak açılış

Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte, bölgedeki gelişimin sosyolojik boyutunu da destekleyecek yatırımlara imza attıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Dönüşüm tek taraflı olmaz. Bir yandan çok büyük kentsel dönüşüm projeleri uyguluyoruz, diğer yandan da sportif ve kültürel dönüşüme yön veriyoruz" dedi. 3 dev spor yatırımı daha Mamaklıların hizmetine sunacaklarını belirten Akgül, Mamak sporun Başkenti oluyor dedi. Akgül, "Dünyada bütün devletler hem sağlıklı nesiller yetiştirmek için hem de uluslararası yarışmalarda kendi isimlerini tarihe yazdırmak için spora ve sporcuya büyük yatırımlar yapıyor. Belediye olarak bizde yaptığımız spor yatırımlarıyla bölgesel, ulusal ve uluslar arası büyük başarılar elde edecek Mamaklı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi. 


BAŞKENTİN EN BÜYÜKLERİNDEN MAMAK SPOR SALONU 


Durali Alıç Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Mamak Belediyesi Spor Salonu, 16 bin metrekarelik alanda 5000 kişi...