24 / 05 / 2024

Mamak altyapısı

Mamak altyapısı

Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor. Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılı başından itibaren 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Adanalı müteahhitler altyapı sıkıntısı çekiyor!

İş adamı Ali Uğur Akbaş, Adana'da inşaat ve müteahhitlik sektörünü değerlendirdi. Akbaş, müteahhitlerin en büyük sıkıntısının altyapı olduğunu belirtti.

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

Küçükçekmece'nin altyapısı masaya yatırıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Mamak altyapısı Haberi

Mamak altyapısı

Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor. Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılı başından itibaren 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.Mamak Belediyesi ilçe genelinde sene başından bugüne 70 bin ton asfalt sererken, 18.007 metre imarlı yol açımı, 21.497 metre malzemeli yol bakımı, 16.437 metre tül bordür yapımı ve 25.286 metre kare tretuvar yapımı gerçekleştirdi. Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının öneminin büyük olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “İlçemizde hızlı yapılaşmayla paralel şekilde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin geleceğini santim santim planlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz, yarınlarımıza hizmet ediyoruz. Her yıl olduğu gibi hava şartları el verdiği sürece asfalt serimi ve yol açım çalışmaları devam edecektir” dedi.



MESAİ KAVRAMI YOK

İlçenin her...