29 / 04 / 2024

Mamak Ankamob AVM açıldı mı

Mamak Ankamob AVM açıldı mı

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Ankara Namalan AVM açıldı!

Ankara Mamak'ta yeni yapılan AVM hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Namalan AVM'nin açılış kurdaleyesini kesti.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Nata Vega AVM, Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Nata Vega Alışveriş Merkezi, 500 bin metrekareyi bulan kapalı alanı ile Türkiye'nin en büyük AVM'si olacak... AVM, çankaya ile Mamak'ın kesiştiği bölgede hayata geçecek

Vega AVM Mamak'ta kuruluyor!

Nata Grup"un Ankara"da inşa ettiği Nata Vega Alışveriş Merkezi (AVM), 500 bin metrekareyi bulan kapalı alanıyla Türkiye"nin en büyük AVM"si olmasıyla birlikte, Mamak çöplüğünün yanı başında inşa edilmesiyle de dikkati çekiyor

Minasera AVM'de yağmur ormanları!

Bir işletmeci, Ankara'da bulunan Minasera AVM'de 650 metrekarelik alanda yağmur ormanları oluşturdu

Alp Yalman, evini konut ve AVM'ye dönüştürüyor

Alp Yalman, Şaşkınbakkal'daki evini konut, iş merkezi ve butik AVM'nin bulunacağı bir projeye dönüştürüyor

Kayseri Park AVM, Sonbahar/Kış sezonunu açtı!

Sonbahar/Kış Sezonu'nu açan Kayseri Park AVM'den sadece Kayserililer değil civar şehirlerden gelenler de alışveriş yapıyor

Bağlıca Arasta AVM'den ağaç dikme şenliği!

Bağlıca Arasta AVM, satışını  yaptığı her mağazası  için "Bağlıca'da dikili bir ağacınız olsun"  sloganıyla ağaç dikiyor

Bartın'da Işıklar Park AVM yapılacak

Işıklar Ambalaj, grup bünyesine Işıklar Park AVM A.Ş. adında yeni bir şirket daha kazandırmak üzere çalışıyor

Işıklar Park AVM için resmi başvuru yapıldı

Işıklar Ambalaj, grup bünyesine Işıklar Park AVM A.Ş adında yeni bir şirket daha kazandırmak üzere çalışmalarına hız verdiğini duyurdu

Mamak Ankamob AVM açıldı mı Haberi

Mamak Ankamob AVM açıldı mı

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa ettiği Siteler Mobilya Sarayı ,Ankamob AVM bugün açılıyor. Ankamob AVM 86 mağazayı bünyesinde barındırıyor.  


Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM ile Başkent'i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amaçlanıyor.  Ankamob AVM zemin+ 3 kat şeklinde dizayn edildi. 



SADECE SİTELER MOBİLYALARI SATILACAK 


Siteler esnafının imal ettikleri ürünleri tanıtmak ve satışını gerçekleştirmekte yaşadığı zorlukları Başkan Melih Gökçek'e iletmesinin ardından projelendirilen 'Mobilya Teşhir Merkezi'nde sadece Siteler esnafının ürettiği mobilyalar satılacak" dedi. 


Habertürk...