27 / 04 / 2024

mamak belediyesi altıağaç mahallesi ihale

mamak belediyesi altıağaç mahallesi ihale

Kentsel dönüşüm projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap'ta toplam 2 bin 134 yeni konut inşa edecek.

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Ankara Altıağaç 3. etap başvuruları 2019!

TOKİ Ankara Altıağaç 3. etap başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 388 adet konut bulunuyor.

mamak belediyesi altıağaç mahallesi ihale Haberi

mamak belediyesi altıağaç mahallesi ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), kentsel dönüşüm kapsamında yaşanabilir kentler oluşturmayı amaçlıyor. TOKİ, bu kapsamda Mamak Belediyesi ile birlikte Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi  Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap'ta toplam 2 bin 134 yeni konut hayata geçirecek. 


Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1186 Adet Konut, 1 'er Adet Ticaret Merkezi, Cami, Anaokulu, Lise, İlkokul ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek. 


Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 948 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek. 


İhale İlanı:

Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Etap 1186 Adet...