27 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 



Mamak Belediyesi 2021 Ocak ayı ilk meclis toplantısını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse başkanlığında gerçekleşti. Sabah'ta yer alan habere göre; toplantıda pandemiyle mücadele kapsamında verilecek sosyal destek paketleri açıklandı. 

Kovid-19 nedeniyle zor günler geçiren esnaftan çalışana, öğrenciden kiracılara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara pandemi sürecinden olumsuz etkilenen vatandaşlara can suyu olacak pakette, esnafın ve vatandaşların süreci en az hasarla atlatması amaçlanıyor.

Mamak Belediyesi nden kiracılara yüzde 20 indirim!

BELEDİYE KİRACILARINA KİRA DESTEĞİ 

Belediye mülkiyeti olan yerlerde birkaç istisna haricinde tüm kiracılara 2021 yılında yapılması gereken kira artışını gerçekleştirmeyeceklerini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kiracıların, geçtiğimiz yılki kira ücretlerini aynı tutarı ödeyeceklerini kaydetti. Belediye mülkiyetinde olan yerlerde faaliyetlerinde azalma olan kiracıların kira tutarlarına da 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim uygulayacaklarının altını çizen Köse, "Koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zorlu bir süreç yaşıyoruz. Milletçe kader birliği yaptığımız bu zorlu süreci alacağımız tedbirler ve güç birliğiyle hep birlikte geride bırakacağız. İşte bu nedenle bugün her zamankinden daha fazla bir ve beraber olmamız gerekiyor. Belediyemiz mülkiyetinde olan yerlerde, faaliyeti durdurulan veya faaliyetine ara verilen kiracılarımızdan kira ve ecrimisil ücreti almayacağız" dedi.
 

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!


Geri Dön