27 / 04 / 2024

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Bursa Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında  faaliyetlerinde azalma olan iş yerleri ve taşınmaz kiralarında yüzde 60 indirim yaptı.



Bursa'ya bağlı Yenişehir Belediyesi'nden kiracılarını sevindiren haber geldi. Yenişehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  Yenişehir Belediye Meclisi, yeni korona virüs salgınının ekonomik ve sosyal hayata etkilerinin azaltılması hakkındaki kanunda belirtildiği üzere, esnafın yüzünü güldürecek kararı hayata geçiriyor. 2021 yılında salgın sebebiyle Haziran ayı dahil olmak üzere 304 iş yerinde de yüzde 60 kira indirim yapacak.

 Bursa Yenişehir Belediyesi nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın aldığı karar dahilinde 2021 yılında salgın sebebiyle Haziran ayı dahil olmak üzere 304 iş yerinde de yüzde 60 kira indirimi uygulayacak. Genelge kapsamında kapalı olan iş yerlerinden ise kapalı kaldığı süre boyunca kira tahsilatı yapılmayacak. Yenişehir Belediyesi 2020 yılında, kendisine ait olan taşınmazlarda kapalı olan iş yerlerinden, kapalı olduğu süre boyunca kira almamıştı. 

“ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ” 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “Uygulamanın hayata geçmesini önemsediklerini dile getirdi. Başkan Aydın, şunları söyledi:

“Zor günlerden geçiyoruz. Yılın ilk meclis toplantısında esnafımıza ilişkin bir karar aldık. Belediye taşınmazlarını kiralamış olan hemşehrilerimizden yüzde 60 kira azaltımına gideceğiz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Yaralarımızı dayanışmayla saracağız ”

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!


Geri Dön