29 / 04 / 2024

Yenişehir İmar İnşaat'ın yüzde 95,75 satışa çıkarıldı!

Yenişehir İmar İnşaat'ın yüzde 95,75 satışa çıkarıldı!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Yenişehir İmar İnşaat'in yüzde 95,75 oranındaki iştirak payı hissesini satmak üzere ihale açtı



Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanlığı, "Yenişehir İmar İnşaat Turizm ve Gayrimenkul İşletmecilik Limited Şirketi´nin yüzde 95,75 oranındaki iştirak payı hissesini satmak üzere ihale açtı.

Satışa ilişkin duyuru, 10 Temmuz Cumartesi günkü Resmi Gazetede yayımlandı.

Duyuruya göre Diyarbakır Yenişehir Belediyesine ait iştiraklerden, Yenişehir İmar İnşaat Turizm ve Gayrimenkul İşletmecilik Limited Şirketi´nin 1 milyon Lira sermayesi içindeki, Diyarbakır Yenişehir Belediyesine ait 957 bin 500 Lira tutarında sermayeyi temsil eden yüzde 95,75 oranındaki iştirak payı hisse, blok satış yöntemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle satılacak.

İhale, kapalı zarf içinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek.

Ancak ihale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık arttırma suretiyle sonuçlandırılacak. Teklifler, TL olarak alınacak ve ihale TL üzerinden sonuçlanacak. İhale bedeli olarak teklif edilen tutarın tamamı TL olarak ödenecek.

İstekliler şartname ve tanıtım dokümanlarını, Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü Gelirler Servisinden bedel ödeyerek satın alabilecekler.

Teklifler, ihale şartnamesi ve tanıtım dokümanında belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp en geç 17 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00´e kadar Diyarbakır Yenişehir Belediyesine verilecek.
AA


Geri Dön