01 / 05 / 2024

mamak cadde göçük

mamak cadde göçük

Mamak'ta bir inşaatın temeli için kazı yapılırken caddede göçük oluştu. Yaklaşık 50 metrelik kısımda oluşan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı...

DKY Cadde Göztepe 05'de yaşam başladı!

DKY tarafından Kadıköy Göztepe ilçesinde inşa edilen DKY Cadde Göztepe 05 projesinde anahtarlar daire sahiplerine teslim edildi.

Ankara Mamak ilk köy konağına kavuşuyor!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt’ta inşa edeceği köy konağı ile unutulmaya yüz tutmuş “köy odası” geleneğini yaşatacak. 

Cadde Varlık 2017 fiyatları!

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Melih Gökçek'in Demetevler planı!

ÖTA’ların 2019 başında sona erecek olan sürelerinin uzatılmayacağını belirten Başkan Gökçek, Demetevler’deki kentsel dönüşüm, Keçiören Cumhuriyet Kulesi, AŞTİ’nin Mamak’a taşınması konularında açıklamalar yaptı.

Mamak TOKİ Gülseren alt gelir projesi başvurusu yarın!

TOKİ'nin Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap alt gelir grubu projesi kapsamında hayata geçirilen 180 adet konut açık satışa çıkıyor. Mamak TOKİ Gülseren alt gelir projesi başvurusu yarın başlıyor.

Melih Gökçek: 7. caddenin kapatılması konusu kapanmıştır!

Bahçeli 7. Cadde’nin Çankaya Belediyesi’nce meyhane caddesi haline getirildiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Caddenin kapatılması konusu kapanmıştır” dedi.

Mamak Gökçeyurt'ta tapu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

TOKİ Ankara Mamak satılık evler!

TOKİ Ankara Mamak satılık evler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuru süreci 22 Ekim Perşembe günü itibariyle başlayacak olan projede 756 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi'nde tapular dağıtıldı!

Mamak büyüyor Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Gökçeyurt mahallesinde tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Park Residences Cadde Kadıköy!

Dairelerinin 360 derecelik İstanbul manzarasının bulunduğu projede daireler 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde Kadıköy projesi 20 dönümlük peyzaj alanı bulunuyor.

Park Residences Cadde Kadıköy iletişim!

Dairelerinin 360 derecelik İstanbul manzarasının bulunduğu projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde Kadıköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 385 43 59 olarak belirlendi.

Mamak'ta cadde göçük meydana geldi!

Mamak'ta bir inşaatın temeli için kazı yapılırken caddede göçük oluştu. Yaklaşık 50 metrelik kısımda oluşan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı...

mamak cadde göçük Haberi

mamak cadde göçük

Mamak'ta bir inşaatın temeli için kazı yapılırken caddede göçük oluştu. Başkentte bir inşaatın hafriyat çalışmaları sırasında caddede göçük oluştu.


Mamak'ta Durali Alıç Mahallesi 937. Cadde'nin bir kısmında, bölgedeki bir inşaatın temeli için kazı yapılırken göçükler meydana geldi.


Yaklaşık 50 metrelik kısımda oluşan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı. Göçük oluşan kısım ahşap bariyerlerle kapatıldı.


Mahalle sakinlerinin yetkililerden yardım talep ettiği, çalışmaların başlatılacağı...