06 / 05 / 2024

Mamak emlak

Mamak emlak

MAMAK Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakınk ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'u makamında ziyaret etti.Alakınk, yatırımların hayata geçmesiyle birlikte bu yıl bu rakamın 20'e ulaştığını söyledi.

Bakanlık, fiyatları yüzde 70 şişiren emlakçıya acımadı! Fahiş ilana ibretlik ceza!

Ticaret Bakanlığı, spekülatörlere yüklü miktarda cezalar kesmeye başladı. Bu kapsamda, Ankara Mamak'ta fiyatının üstünde ilan yayımlayan emlakçıya 349 bin lira ceza kesti. 

Milli Emlak Ankara'da ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Mamak'ta yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara'da 8 taksitle arsa satıyor! Ticaret alanı imarlı arsalar için son fırsat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Mamak'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Mamak'ta emlak vergisi için son gün 31 Mayıs!

Emlak vergisi ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisinin ilk taksidi ödemesi 31 Mayıs'ta sona erecek. Mamak Belediyesi vatandaşları ödemelerini zamanında yapmaları konusunda uyardı.

Ankara Mamak'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Mamak Ege mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı olarak belirlenen arsanın satış bedeli 5 milyon 71 bin 950 TL olarak belirlendi.

Mamaklı emlakçılar yatırımlardan memnun!

Geçtiğimiz aylarda yeni yönetim kurulunu belirleyen Mamaklı Emlakçılar Derneği ilk ziyaretini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e yaptı.

Mamak Ege Mahallesi'ndeki dönüşümde 400 aile mağdur oldu!

Mamak Ege Mahallesi’nde, 4 yıl önce başlayan ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında evlerini yıktıran yaklaşık 400 aile, Milli Emlak ile Mamak Belediyesi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle mağdur oldu.

Mamak Belediyesi’nden emlak vergi uyarısı!

Çevre temizlik vergilerinin 1. taksiti ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü sona eriyor. Vatandaşların herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamaları için Mamak Belediyesi'ne bağlı vezneler 31 Mayıs tarihine kadar haftanın yedi günü çalışacak.

Mamak'ta emlak sektörünün değeri arttı!

Mamak'ta hayata geçirilen yatırımlarla modernleşti. Belediyenin planlı çalışmalarıyla marka konutların ilgisini çeken ilçede emlak değeri de artı. Ankara Mamak'ta, yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriy

Gayrimenkul alırken emlak firmalarından destek alınmalı!

Emlak yetkilisi Mehmet Bak, gayrimenkul alırken veya kiralarken her hangi bir riskle karşılaşmamak için uyardı. Bak, gayrimenkul satışlarında veya kiralamalarında kurumsal emlak firmalarından destek alınmasını tavsiye etti.

Yeni Mamak kentsel dönüşüm projesi için yıkım uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Mamak Derbent Mahallesi'nde Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı kapsamında kalan 2 bina için bugün Resmi Gazete'de duyuru yayımladı...

Mamak'ta emlak piyasası canlandı!

MAMAK Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakınk ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'u makamında ziyaret etti.Alakınk, yatırımların hayata geçmesiyle birlikte bu yıl bu rakamın 20'e ulaştığını söyledi.

Ankara Mamak ve Çubuk'ta 4.3 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mamak Kızılca'da ve Çubuk Atatürk Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı toplam 4 milyon 352 bin 800 TL bedelle 4 Kasım 2014 tarihinde ihale ediyor...

Mamak emlak Haberi

Mamak emlak

Mamak'ta tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımların emlak sektörünü ciddi anlamda canlandırdığını kaydeden Alakınk, Akgül'e teşekkür etti. Mamak'ta geçtiğimiz yıl aylık ortalama 10-15 civarında konut sattıklarını belirten Alakınk, yatırımların hayata geçmesiyle birlikte bu yıl bu rakamın 20'e ulaştığını söyledi. 

Yatırım yapanlar sanslı Hızlanan kentsel dönüşüm projelerinin ilçeye ilgiyi arttırdığını aktaran Akgul, "Kentseldönüşüm, gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlannı da önemli derecede etkiledi. Politikalarımızı, ilçenin değerinin artması doğrultusunda oluşturduk. İlçede neredeyse adım başı inşaat var. Mamak'a yatının yapanlar şanslı. Mamak çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken, bugün gayrimenkul fiyatları açısından çevre ilçelerin en pahalısı haline geldi" dedi. 

Belediye tarafından yapılan yatırımların emlak piyasasına ciddi katkı sağladığını kaydeden Mamak Emlakçılar Demeği Başkanı Ali Alakınk, "Kapalı Spor Salonu, yüzme havuzu, şehir stadı, kentsel dönüşümler,...