13 / 05 / 2024

Mamak Kentpark 1. etap

Mamak Kentpark 1. etap

Mamak Belediyesi en büyük projelerinden biri olan Kentpark'ın 1. etabını bitirdi. Projedeki Türkiye'nin ilk çocuk müzesi de tamamlanmak üzere...

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Mamak Gülseren başvuruları 1 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren mahallesi projesi için başvurular 1 Kasım itibariyle başlıyor.

Ankara Mamak'taki 1.140 gecekondu yıkılıyor!

Ankara Mamak’ta atıl durumda bulunan bin 140 gecekondunun kısa sürede yıkılacağı açıklandı.

TOKİ Mamak Karaağaç 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor! 

Kura çekilişi 20 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan TOKİ Mamak Karaağaç 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

Mamak TOKİ Gülseren Alt Gelir 3. Etap 1. Bölge başvuru tarihleri!

Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1.Bölge Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 58 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

Mamak Gülseren Mahallesi  3. Etap 1. Bölge kapsamında yer alan 36 adet konut için başvurular kabul edilmeye başlandı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 1. Etap kurası 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 1. Etap 1. Bölge 415 konut ve 2. Bölge 454 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında  inşa edilen 443 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

70 adet konutun yer aldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 1.Bölge'de taksit tutarları 237,13 TL ile 794,93 TL arasında değişiyor. 

Yeni Mamak kentsel dönüşüm 1.etap imar planı askıda!

Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Mamak Altıağaç'ta 1.825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Ankara Mamak’ta kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak Kızılca depolama alanı imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, Kızılca Mahallesi 17 bin 143 metrekarelik 39157 ada 1 parselin uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kentpark AVM yılbaşında açık mı?

Kentpark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM yılbaşında açık mı? Kentpark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kentpark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 1.312 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında toplamda 1.312 yeni konut inşa edilecek.

Mamak Kentpark 1. etap Haberi

Mamak Kentpark 1. etap

Mamak Belediyesi, Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. 150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçlarının dikilip, peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel aktiviteleriyle Mamak'ın yeni yüzü haline geldi. Saimekadın'dan başlayıp, Mamak Pazar Alanı'nda son bulan parkta, 3 bin metrekarelik alanı kaplayan Türkiye'nin ilk çocuk müzesinin yapımı da tamamlanmak üzere. Mamak için tam bir seyir terası olacak parkta inşa edilen değirmen kafe ve merpen kulelerinin ve 650 metrelik sentetik çimle kaplı yürüme yolunun yapımı tamamlandı. Yatırım kapsamında alana hâkim bir tepeye 7 tonluk dev kartal figürü yerleştirildi. Pierre Loti benzeri açık hava Türk kahvehanesi ve mini tiyatronun da yapımı tamamlandı. Birinci etabı tamamlanan parkın, ikinci etabının proje çalışmaları devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak kültürel...