02 / 05 / 2024

mamak park projeleri

mamak park projeleri

Mamak Belediyesi ilçede bulunan parklara yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cengizhan Mahallesi 841 ve 842 sokakların kesiştiği alanda yeni bir parkın yapımına başladı

Mamak'a 3 yeni park!

Mamak’ta ki yeşil alan miktarını her geçen gün artıran Mamak Belediyesi ilçede bulunan park sayısını her yıl artırıyor. 300’den fazla parkın bulunduğu ilçede, Mamak Belediyesi 3 yeni parkın daha yapımına başladı.

Mamak Saklı Bahçe Parkı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan ve açılışı için gün sayılan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Mamak'taki üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile bambaşka bir çehreye kavuşan Mamak'ta aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı bulunan üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

mamak park projeleri Haberi

mamak park projeleri


Mamak Belediyesi ilçede bulunan parklara yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cengizhan Mahallesi 841 ve 842 sokakların kesiştiği alanda yeni bir parkın yapımına başladı. Park inşaatında incelemelerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı yüzde altmış seviyesine gelen parkın her yaştan insanın yararlanabileceği şekilde çok amaçlı olarak dizayn edileceğini kaydetti. 326 adet parkın bulunduğu Mamak’ta park bahçeler alanında büyük atılım içinde olduklarını belirten Akgül,dev yatırımlarda da büyük payı yeşil alanlara ayırdıklarını söyledi. Akgül, “Dönüşümün odak noktasına yeşil alanı koyduk. İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını her yıl artırmaktayız” dedi. Akgül’e incelemeler sırasında Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve meclis üyesi  Ali Aydın eşlik etti.

Hızla tamamlanıyor

2974 metrekarelik alana sahip parkın çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Oyun...