19 / 05 / 2024

Mana Gayrimenkul kimin 

Mana Gayrimenkul kimin 

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Cem Özşahin tarafından kuruldu.

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ahmad Bazoun, Yavuz Orhan ve Yusuf Selim ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Cem Özşahin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sertifikası ile sektör yeni bir enstrümana kavuşacak!

Habertürk Gazetesi Köşe Yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında gayrimenkul sertifikası konusunu ele aldı. İşte o yazı...

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Bodrum'da gayrimenkul sektörü hareketlendi!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde Türkiye’nin popüler destinasyonlarından Bodrum’u mercek altına aldı.

Bursa'da gayrimenkul piyasası hareketlendi!

ABD'NİN en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye'nin en kalabalık dördüncü şehri Buısa'nın gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Bursa'da gayrimenkul sektörü 10 yılda yüzde 60 değerlendi!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye’nin en kalabalık dördüncü şehri Bursa’nın gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Gayrimenkul yatırımcısı seçim sürecinde 'Bekle-Gör' politikası izledi!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Esentepe, Büyükdere Caddesi, Astoria A Kule'de kuruldu.

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Mana Gayrimenkul kimin  Haberi

Mana Gayrimenkul kimin 

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cem Özşahin tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü gayrimenkul ve motorlu tasıt alım,satımı yapmak, komisyonculuk ve aracılık yapmak ve kiralamak 2 - Her türlü hırdavat ürünlerinin imalatı , ihracatı ,ithalatı , alımı ve satımını yapmak. 3 - Her türlü insaat ve taahhüt isleri yapmak. 4 - Her türlü restoran ,lokanta , catring ve cafe devir almak, devretmek ve kar amaçlı isletmek . 5 -Her türlü insaat , tadilat ve dekorasyon isleri yapmak. 6 - Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları,bobinaj,tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü...