05 / 05 / 2024

Manavgat 500 yataklı hastane

Manavgat 500 yataklı hastane

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat’ta hayata geçirilecek olan 500 yataklı hastane projesinin yılbaşından sonra ihaleye çıkacağını açıkladı. 

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

KKTC'ye 500 yataklı hastane müjdesi!

KKTC için bir hastane ihtiyacını gündeme getirdiklerini anlatan Sağlık Bakanı Koca, KKTC'ye Türkiye tarafından 500 yataklı bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kars 500 yataklı devlet hastanesi uygulama projeleri ve ihale dokümanları hazırlanması işi için ihaleye çıkıyor. Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor.

Batman'ın 500 yataklı hastanesi yatırım programına alınmalı!

Batman’ın gündeminde yer alan 500 yataklı hastanenin 2019 yılının yatırım programına alınması bekleniyor.

Manavgat'a 500 yataklı hastane geliyor!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat’ta hayata geçirilecek olan 500 yataklı hastane projesinin yılbaşından sonra ihaleye çıkacağını açıkladı. 

Manavgat Araştırma Hastanesi için ihaleye çıkılacak!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılması planlanan 500 yataklı Manavgat Araştırma Hastanesi için yılbaşından sonra ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Manavgat 500 yataklı hastane Haberi

Manavgat 500 yataklı hastane

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat’ta hayata geçirilecek olan 500 yataklı hastane projesi için yılbaşından sonra ihale yapılacağını söyledi. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manavgat’ta düzenlenen muhtarlar toplantısında 500 yataklı Manavgat Araştırma Hastanesi’nin yapılması için çalışmaların başladığını açıklamıştı.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Araştırma Hastanesi için 5 binde bir nazım imar planın Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandığını, projenin binde bir uygulama imar planın ise önümüzdeki günlerde Manavgat Belediyesi Meclisi’nde görüşüleceğini dile getirdi. İhalenin yılbaşı sonrası çıkacağını belirten Öz, Hastanenin D-400 karayolu üzerine yapacağını ifade...