30 / 04 / 2024

Manavgat Asmek

Manavgat Asmek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASMEK Şubesi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Türel, anneler ASMEK'te kurs alıp meslek sahibi olurken, çocuklarının da kreş bölümünde eğitileceğini söyledi.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan Manavgat ve Serik atıksu arıtma tesisleri açıldı.

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri

Antalya Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Antalya sahillerinin geleceğini kurtaracak Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı, açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Antalya Manavgat'ta altyapı yenileme çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT), Manavgat'ın mevcut kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Manavgat'ta sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla kapladı.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Manavgat Köprüçayı'na HES mi yapılacak?

Her yıl 1 milyon turistin rafting yaptığı Köprüçayı'na HES yapılması vatandaşı ayağa kaldırdı. Her yıl binlerce turistin doğa turlarına çıktığı Manavgat'ın Değirmenözü Mahallesi sakinleri 'Köprüçayı Nehri'ne HES yapılmasın' imza kampanyası başattı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Asmek Haberi

Manavgat Asmek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 31 Ocak'ta temeli atılan Manavgat Arıtma Tesisi'nin bittiğini, yakında hizmete açılacağını da müjdeledi. 



Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK'leri ilçelerde açmaya devam ediyor. Akseki, Elmalı ve Alanya'nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı. 



Manavgatlıların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'ya gelişi ve yapılan açılışlar hakkında bilgilendirdi. Türel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya'da 240 milyon liralık 27 tesisi toplu olarak hizmete açtığını söyledi. 




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manavgatlılara selamını ileten Başkan Türel şöyle konuştu: "Artık görüyorsunuz tek tek açılış yapacak vakit yok. Hizmetlerimizi toplu olarak hizmete sokuyoruz. 

Gazipaşa'daki hastaneden, Antalya'daki kavşaklara kadar. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı alt yapı tesisleri ve parklar...