21 / 05 / 2024

Manavgat Belediye

Manavgat Belediye

Antalya'nın Manavgat İlçesi Ilıca Beldesinde Sunis Oteller Grubuna ait Kumköy Beach Resort Otel'de yangın çıktı. Otelde konaklayan yaklaşık bin 500 turist otelden başka otellere tahliye edildi...

Manavgat Belediyesi'nden satılık arazi!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 10 bin 170 metrekare alana sahip arazinin tahmini satış bedeli 30 milyon 510 bin 240 TL olarak açıklandı.

Manavgat Belediyesi 10 bin metrekarelik arazi satacak! 

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 917 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 gayrimenkul satılıyor!

Antalya ili Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesi, Yalçıdibi Mahallesi'nde yer alan 4 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Manavgat Belediyesi 4 arazi satacak! Antalya'da arazi almak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan 4 adet araziyi satışa çıkardı.

Turizm cenneti Antalya'da 10 arsa satılıyor! 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyat ve büyüklükleri...

O ilde 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklara müjde! 

Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel'den Manavgat'a hızlı tren müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak Türkbeleni Projesi'ne Millet Kıraathanesi yapacaklarını, Sorgun’a da halka açık müthiş bir proje hazırlığı içinde olduklarını müjdeledi.

Manavgat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından Ilıca ve Odaönü Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Manavgat Belediyesi'nden 4.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya'nın Ilıca ve Yukarı Mahallle ilçelerindeki toplam 6 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 4 milyon 277 bin TL olarak belirlendi.

Manavgat Belediye Haberi

Manavgat Belediye

Olay yerine Manavgat ve belde belediyelere ait itfaiye ile çok sayıda ambulans sevk edildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATAB ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ile AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır'da otele gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Sunis Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, elektrik kabloların şase yapmasından dolayı panoda küçük çaplı yangın çıktığını belirterek, şunları söyledi: "Askıda yangın da denmez. Elektrik kablolarm erimesiyle duman oluşmuş. Panodan yayılan duman nedeniyle otelde odaları boşaltarak, misafirlerimizi başka otellere sevk ettik. Otelde oluşan duman ve is kokusunun giderilmesi için çalışmalarımızı başlattık. İki gün sonra tekrar otelimizi hizmete açacağız." Öte yandan Kumköy Beach Otel'de yangın paniği yaşanırken, ikinci yangın haberi de hemen otelin karşısında ki bir işmerkezinde deri ve çanta mağazasından geldi. 


Abdullah...