18 / 05 / 2024

Manavgat Belediyesi turizm sezonu

Manavgat Belediyesi turizm sezonu

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Manavgat Belediyesi'nden satılık arazi!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 10 bin 170 metrekare alana sahip arazinin tahmini satış bedeli 30 milyon 510 bin 240 TL olarak açıklandı.

Manavgat Belediyesi 10 bin metrekarelik arazi satacak! 

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Manavgat Belediyesi 4 arazi satacak! Antalya'da arazi almak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan 4 adet araziyi satışa çıkardı.

Kocaeli'deki tehlikeli binalar tek tek yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlikeye neden olan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Manavgat Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Manavgat Belediyesi'nin imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan e-imar uygulaması hizmete alındı.

Manavgat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından Ilıca ve Odaönü Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Manavgat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Manavgat Belediyesi, Ilıca ve Odaönü Mahalleleri'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek...

Manavgat Belediyesi turizm sezonu Haberi

Manavgat Belediyesi turizm sezonu

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son olarak turistik tesislerin yoğunlukta olduğu Gündoğdu Mahallesi'nde ve merkez Şelale Mahallesi'nde 6 metrelik yeni imar yollan açtı. 


Gündoğdu Mahallesi Turizm Bölgesi'nde turistik işletmelere ve merkez çarşısına kolaylıkla ulaşımın sağlanması için bölgede yeni imar yolu açma çalışmaları başladı. 




GÜNDOĞDU TURİZM SEZONUNA RAHAT GİRECEK 


Çarşı esnafı ve turizmcilerin isteği üzerine başlanan yol çalışmasının tamamlandıktan sonra aydınlatmasının da yapılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Manavgat Belediyesi imar yollarını acıyor ekipleri, imar yolu açılırken yol kenanndaki geçilmesi zor ve bataklık alanlan da temizleyerek bölgenin turizm sezonuna temiz bir şekilde girmesini sağladı. Gündoğdu' da bulunan esnaf ve turizmciler, yol çalışmalan için Manavgat Belediyesi'ne teşekkür etti. 



ŞELALE MAHALLESİ'NDE YENİ İMAR YOLU 

Manavgat Belediyesi Gündoğdu Mahallesi'nin yanı sıra kent merkezinde de yeni imar yolları...