26 / 07 / 2024

manavgat blokları nerede

manavgat blokları nerede

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçeşehir'de yer alan Mavagat Blokları 1 ve 2, 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Nef Koru Blokları nerede?

Koru Blokları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje şu anda ön talep toplama sürecinde. 

Kartaltepe Bakırköy City nerede?

Bakırköy City Evleri 10 katlı bloklar halinde yükseliyor. 165 daire ve 33 dükkandan oluşan proje 9 bin 933 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Kartaltepe Bakırköy City nerede?

Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den loft dairelere kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede bloklar 25 kat şeklinde yükseliyor. Projede 290 adet daire bulunuyor. Peki Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans nerede?

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans nerede?

Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceği proje toplam 98 bin 127 metrekare alanda yükseliyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Soyak Konforia Bahçeşehir nerede?

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılan olan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Projede ödemelere göre yüzde 1 KDV uygulanıyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir nerede?

Adım İstanbul Kayaşehir nerede?

Adım İstanbul'da daire fiyatları 498 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje kule ve bloklar halinde yükseliyor. Adım İstanbul Kayaşehir nerede?

Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede sınırlı sayıda daireler ön satışa sunuldu. Projedeki bloklar 23 kat şeklinde inşa ediliyor. Peki Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Marina Ankara Sinpaş Evleri nerede?

Eymir Gölü ve Marina manzaralı dairelerin yer aldığı Marina Ankara'nın 4., 6, ve 7. bloklarında, Marina Towers etabıyla 912 adet konut satışa sunuldu. Peki Marina Ankara Sinpaş Evleri nerede?

Marina Ankara Evleri nerede?

Marina Ankara Konutları 2 Nisan Perşembe günü görücüye çıkacak. Projenin 4, 6 ve 7. blokları için ön satış süreci devam ediyor. Peki Marina Ankara Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy Residence nerede?

Yenitepe Kadıköy projesinde fiyatlar 467 bin TL'den başlıyor. 4 bloktan meydana gelen projede bloklar 21 katlı olarak tasarlandı. Peki Yenitepe Kadıköy Residence nerede?

Manzara Adalar nerede?

Manzara Adalar A, B, C, D ve F bloklarından meydana geliyor. Projede blok katları ise 40, 38, 37, 22, 15 ve 2 katlı olarak tasarlandı. Manzara Adalar nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı nerede?

Avrupa Konutları Kale projesinde satışlar devam ediyor. Projedeki 1+1 dairelerin tamamı satıldı. Toplam 37 bin metrekare alan üzerinde alçak katlı bloklar halinde hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale Topkapı nerede?

manavgat blokları nerede Haberi

manavgat blokları nerede


Bahçeşehir Manavgat Blokları'nın havadan videosu için...