28 / 04 / 2024

Marina Ankara Evleri nerede?

Marina Ankara Evleri nerede?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Konutları 2 Nisan Perşembe günü görücüye çıkacak. Projenin 4, 6 ve 7. blokları için ön satış süreci devam ediyor. Peki Marina Ankara Evleri nerede?



Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen  Marina Ankara  Konutları fiyatları lansmana özel yüzde 7 indirim ve bahar kampanyasına özel yüzde 15 indirim fırsatı ile 221 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor.


"Marina  Ankara  Evleri nerede?" sorusuna Ankara Çankaya - Oran bölgesi yanıtını verebiliriz. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje 2 Nisan Perşembe günü satışa sunulacak.


Yürüyüş ve bisiklet yolları, şelaleler, spor alanları, tropik ada, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer verilen Marina Ankara Konutları'nın satışa sunulan 2 bloğu 39 kattan, 1 bloğu ise 44 kattan oluşuyor. 



Çankaya Marina Ankara'nın ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise firma bünyesinde 40 ay vadelendiriliyor. Projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. 


Toplam 2 bin konutluk bir proje olarak tasarlanan Marina Ankara Rezidans'ın 3 bloğunda 912 adet konut ön satışa sunuldu. Projede Eymir ve Göl manzaralı daireler bulunuyor. 


Marina Ankara Evleri nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Sinpaş Marina Ankara iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön