20 / 05 / 2024

Manavgat Kumköy park

Manavgat Kumköy park

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

TİKA, Lübnan'daki Türkmen köyü parkını yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Lübnan'daki Türkmen köyü parkının yenilenmesi projesini tamamlayarak hizmete açtı. Açıklamada projeyle birlikte Kavaşra merkezinde bulunan parkın atıl durumundan kurtarıldı.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Demirland Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde mahalle kültürünü yaşatıyor!

Sakinlerini bekliyor William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri, Boğazın tarihi semtlerinden Çengelköy'de sakinlerini bekliyor.

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı!

Çengelköy Park Evleri güncel ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde kampanya!

Çengelköy Park projesinde, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. İşte, Çengelköy Park Evleri'nde kampanya detayları...

Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri!

Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 dubleks olarak tasarlandı. Demirland İnşaat Çengelköy Park Evleri fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak'ta teslim!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzaralı rezidans, konaklar ve villalardan oluşuyor.

Çengelköy Park Evleri teslim tarihi ne zaman?

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri 2016'da tamamlanacak.

Manavgat Kumköy park Haberi

Manavgat Kumköy park

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi


Manavgat Belediyesi, ilçede yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çalışma arkadaşları, kentte "İlkleri" gerçekleştirerek hizmet etmeyi sürdürüyor. Manavgat Belediyesi'nin son projesi daha şimdiden beğeni kazanıp, kente artı sağlayacağını gösteriyor. 'Nehirden Denize' Projesi, Başkan Şükrü Sözen ve ekibi tarafından açıklandı. Bu proje ile tarihinde ilk kez, ücretsiz nehir seyahatiyle, Manavgat halkını denizle, ırmak kıyısındaki otellerde konaklayan turistleri de kentle buluşturacak. Projenin hayata geçirilmesi için hizmet protokolü imzalandı. 8.5 kilometrelik nehir güzergahında vardiyalı olarak iki adet bot tekne, yolcu transferini sağlayacak. Protokol imza töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Kentten denize gidenler, hem de denizden,...