19 / 05 / 2024

Manavgat Moonlight Restorant satılık

Manavgat Moonlight Restorant satılık

Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Selimiye Mahallesi'nde yer alan ruhsatsız Moonlight Restorant'ı satışa çıkarıyor. İhalesi; 9 Aralık 'ta yapılacak.

Antalya Manavgat'ta altyapı yenileme çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT), Manavgat'ın mevcut kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Manavgat'ta sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla kapladı.

Manavgat HES ihalesine hangi şirketler katılacak?

Manavgat Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılacak şirketler belirlendi. ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, ihaleye önyeterlilik ve teklif için şu şirketler başvurdu.

Manavgat Köprüçayı'na HES mi yapılacak?

Her yıl 1 milyon turistin rafting yaptığı Köprüçayı'na HES yapılması vatandaşı ayağa kaldırdı. Her yıl binlerce turistin doğa turlarına çıktığı Manavgat'ın Değirmenözü Mahallesi sakinleri 'Köprüçayı Nehri'ne HES yapılmasın' imza kampanyası başattı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Kumköy'e 2 bin 800 metrekarelik park inşa edilecek!

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi

Manavgat Belediyesi ilçeye yatırımlarını sürdüyor!

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan gevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat turizmi kurtarıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı. İşte ayrıntılar...

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

Manavgat Moonlight Restorant satılık Haberi

Manavgat Moonlight Restorant satılık


Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Selimiye Mahallesi'nde yer alan ruhsatı bulunmayan Moonlight Restorant'ı satışa çıkarıyor. Söz konusu restoranın toplam bedeli 1 milyon 9 bin 427 TL olarak belirlendi. 


Aynı bölgedeki kargir ev ve arsasını da 272 bin 168 TL'den satıyor. Her iki gayrimenkulde 3.Derece Arkeolojik Sit Alanı sınırları içerisinde kalıyor. İhalesi; 9 Aralık 2014 günü 11:20 - 11:30 arasında Manavgat Adalet Sarayı 3.Kat Satış Salonu'nda açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

İZALE-İ ŞUYUU SATIŞ MEMURLUĞU - Evrak No: 2014/5


T.C. MANAVGAT (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2014/5 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Antalya İli, Manavgat İlçesi, 398 Parsel No, Side Selimiye Mah. Köyiçi Mevkinde 620 m2 miktarlı...