19 / 05 / 2024

manavgat park

manavgat park

Antalya’nın Manavgat ilçesinde mahalleye dönüşen belde, köy ve ilçe merkezinde yeni parklar yapılmaya başlanırken, mevcut parklarda ise bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Manavgat sanayi esnafı yapılacak çalışmalarla rahat nefes alacak!

Manavgat Belediyesi’nin Sanayi bölgesinde bir süredir sürdürdüğü yol, kaldırım, refüj ve kanal kenarına park çalışmaları, bölgenin çehresini değiştirerek, işlevsel olarak da sanayi esnafını rahatlatacak.

Manavgat Kumköy'e 2 bin 800 metrekarelik park inşa edilecek!

Manavgat Belediyesi, ilçede yatırımlarını sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibi, ilçenin modern bir görüntüye kavuşması için çalışmalarına hız verdi

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Manavgat Değirmenözü HES imar planı kabul edildi!

Manavgat'ta bulunan Türkiye'nin 40 milli parkından biri Köprülü Kanyon 'a komşu Değirmenözü'nde projelendirilen HES 'e ilişkin imar planlan, Büyükşehir Belediye Meclisi'nce kabul edildi.

Manavgat'ta Botanik Park Projesi'yle ekoturizm canlanacak!

Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sorgun'a yapacakları botanik park ile bölgede ekoturizmi canladıracaklarını söyledi. Başkan Sözen, botanik projesinin aynı zamanda Manavgat'a nefes verdireceğini kaydetti...

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 107 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

manavgat park Haberi

manavgat park

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla çalışmalarına başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin plan ve proje kapsamında mevcut parkları yenilerken, yeni parkların da inşalarına devam ettikleri belirtildi. Çeltikçi Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine

yapımına başlanılan bin 120 metrekarelik parkta, çocuk oyun alanları, iki süs havuzu, oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar yer alacağı ifade edildi.

Okullarden gelen oyun parkı taleplerinin de karşılandığı ve Side’nin Kemer bölgesindeki Hacı Şayeste-Mustafa Güneş Anaokulu’ndaki çocuklar için okul bahçesine oyun grubu yapıldığı kaydedildi. Manavgat Belediyesi ekiplerinin ayrıca Oymapınar Mahallesi Mehmet Bozkurt Ortaokulu’nun talebi üzerine de bir oyun parkı yaptığı...