15 / 05 / 2024

manavgat şelalesi dinlenme alanları

manavgat şelalesi dinlenme alanları

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, yaptıkları yatırımlarla ilçeyi turizmde cazibe merkezi haline getirdiklerini söyledi. Sözen, ırmak kenarında yaptıkları yatırımlara değindi...

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Manavgat Şelalesi Günübirlik Tesisleri 5 yıllığına kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni, 5 yıllığına ihale edecek. İhalesi 15 Şubat'ta gerçekleşecek tesisin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Manavgat Şelalesi hizmete açıldı!

Antalya Manavgat Şelalesi, Manavgat Belediyesi'nce bir süredir yürütülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlamasıyla hizmete sunuldu. Manavgat Irmağı'nın kıyılarında tüm ziyaretçilerin keyifle gezebileceği ve hizmet alabileceği nitelikli yepyeni rekreatif alanlar titizlikle oluşturuldu.

Manavgat Şelalesi çevre düzenlemesi sebebiyle ziyarete kapatılacak!

Manavgat Şelalesi, çevre düzenlemesi sebebiyle 14 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyarete kapanacak Manavgat Belediyesi, Manavgat Şelalesi'ne nefes aldıracak çevre düzenleme projesi çalışmalarına başladı.

Manavgat Şelalesi için kentsel tasarım projesi hazırlandı!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Şelalesi için bir Kentsel Tasarım Projesi hazırlattı. Manavgat Şelalesi'nin turizmden hak ettiği payı alamadığı düşüncesinden yola çıkan Sözen, ekibiyle günlerce çalışarak projenin ortaya çıkmasını sağladı

Manavgat'a 72 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin yaptığı açıklamada "ASAT'ın 2015 yılı için ayrılan bütçesinden, Manavgat'ın altyapı için alacağı pay 72 milyon TL" diye konuştu.

Manavgat'a 72 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Manavgat’a büyük önem verdiğinin altını çizen Ömer Şahin, "ASAT tarafından 2015 yılı için Manavgat’a 72 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapılacak" ded

Manavgat'a alt yapı için 72 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, 2015 yılında Manavgat'a 72 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacağını açıkladı. Ömer Şahin, Hacıobası'na kurulacak tesis için Başbakanlıktan onay beklendiğini söyledi.

Antalya Gizli Cennet Şelalesi'ne turist yağdı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Manavgat'ta dereler ıslah edilecek!

Manavgat Belediyesi'nde, Büyükşehir ve DSİ'nin katılımıyla yapılan toplantıda, turizm sezonundaki sorunlar analiz edilerek, bölgedeki derelerin temizliği ve ıslahı ile ilgili, sezon öncesinde çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Manavgat'ta dereler için ıslah kararı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Manavgat Belediye Meclis ve imar Komisyonu üyesi Cenk Bayaz, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür ve DSİ ilçe Müdürü Erol Tekin, Manavgat Koordinatörlüğü'nde bir araya geldiler.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Manavgat'ta turistler sahilleri doldurdu!

Hava sıcaklığının 21 dereceye kadar yükseldiği Manavgat'ta yağmurlu günlerin ardından güneşli bir gün yaşandı. Manavgat'ta güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen turistler sahilleri doldurdu.

manavgat şelalesi dinlenme alanları Haberi

manavgat şelalesi dinlenme alanları


Manavgat Belediye Başkanı ve CHP belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, yaptıkları yatırımlarla ilçeyi turizmde cazibe merkezi haline getirdiklerini söyledi. Irmak kenarında yaptıkları kalıcı yatırımlarla Manavgat'ı nefes alınan bölgesini oluşturduklarını belirten Sözen, 7'den 70'e ailecek dede ile torunun birlikte dolaşabileceği mekan bir mekan oluşturulduğunu kaydetti. 


Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında Aşağıpazarcı Mahallesi'nde seçim çalışması yaptı. Esnafla sohbet eden Sözen, sorunlarını dinleyerek not aldı. Manavgat'a yaptıkları yatırımların devamı için 30 Mart'ta ikinci defa yetki isteyen Sözen, bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarını teminatı olduğunu kaydetti. Sözen, "Yaptıklarımız kalıcı yatırımlarla Manavgat'ta yaşamanın ayrıcalık olduğunu göstermek istiyoruz. Irmak kenarında yaptığı çalışmalarla ailecek dolaşılabilecek ferah mekanlar haline getirdik. Otelden çıkan yerli ve yabancı konuklarımız ırmak kenarında dolaşarak Manavgat'ta tatil yapmanın ayrıcalığını yaşıyor. Şehir merkezinde turizmde...