26 / 08 / 2024

manavgat stadyum inşaatı

manavgat stadyum inşaatı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken,adı da,Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK"olarak belirlendi...

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk inşaat firmaları Avrupa’da spor kompleksi inşa ediyor!

Türk inşaat firmaları Avrupa’daki spor kompleksi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Kayı İnşaat Litvanya’da iki stadyum projesi inşa edecek.

Crosthwaites ailesi Chelsea'nin stadyum inşaatını durdurdu!

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

Brezilya'daki 6 stadyum inşaatı için usulsüzlük iddiası!

Brezilya'da inşa edilen 6 stadyumda usulsüzlük yapıldığını iddia edildi. İnşaat şirketi Odebrecht'in yöneticileri, inşaatlarda usulsüzlükler yapıldığını söyledi.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Koşukırı'nda yapımı süren stadyum inşaatı hakkında bilgi verdi. Turgut, stadyumun kaba inşaatının Eylül, Ekim aylarında tamamlanacağını belirtti.

Dubai El Evir'e 816 milyon dolarlık stadyum inşa edilecek!

Dubai'nin El Evir semtinde 60 bin kişilik ileri teknoloji ürünü stadyumun inşaatı onaylandı. Dubai'ye 35 kilometre uzaklıkta bulunacak yeni stat 816 milyon dolara mal olacak. Stadyum kapsamında 5 bin araçlık otopark yer alacak.

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı incelendi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

manavgat stadyum inşaatı Haberi

manavgat stadyum inşaatı
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken,adı da,Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK"olarak belirlendi.

ATATÜRK ADI VERİLDİ
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken, adı da, Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK" olarak belirlendi.

KENTİN EN BÜYÜK SPOR YATIRIMI
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kum Mevki'ndeki Atatürk Stadyumu'nun kentin en büyük spor yatırımı olacağını dile getirdi. Manavgat'ta kültür, sosyal ve sportif alt yapı yatırımlarına önem verdiklerini belirten Başkan Sözen, tamamlanacak olan stadyumla birlikte gençlerin sportif faaliyetlerde daha çok yer almasını sağlayacaklarını vurguladı.

YENİ STADYUMDA NELER OLACAK?
Türkiye Futbol Federasyonu Standartlarına uygun bir şekilde projelendirilen Manavgat Stadyumu'nda A ve B...