26 / 08 / 2024

Manavgat stadı için geri sayım başladı!

Manavgat stadı için geri sayım başladı!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken,adı da,Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK"olarak belirlendi...



Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken,adı da,Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK"olarak belirlendi.

ATATÜRK ADI VERİLDİ
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken, adı da, Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK" olarak belirlendi.

KENTİN EN BÜYÜK SPOR YATIRIMI
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kum Mevki'ndeki Atatürk Stadyumu'nun kentin en büyük spor yatırımı olacağını dile getirdi. Manavgat'ta kültür, sosyal ve sportif alt yapı yatırımlarına önem verdiklerini belirten Başkan Sözen, tamamlanacak olan stadyumla birlikte gençlerin sportif faaliyetlerde daha çok yer almasını sağlayacaklarını vurguladı.

YENİ STADYUMDA NELER OLACAK?
Türkiye Futbol Federasyonu Standartlarına uygun bir şekilde projelendirilen Manavgat Stadyumu'nda A ve B Blok olmak üzere karşılıklı iki adet tribün yer alıyor.
Bölgede eskiden yapımı yarım bırakılmış olan stadyum yeniden düzenlenerek antrenman sahası olarak değerlendirilecek. İki blok olarak yapılan stadyum inşaatının 5495 m2'lik A Blok oluşumu içerisinde, akredite odası, temsilci odaları, doping odası, soyunma giyinme odaları, basın toplantısı odası, eşgüdüm toplantı odası, müdür odası, ilk yardım odası, seyirci sağlık odası, hakem odaları, vip ve basın holü, radyo ve tv anlatım yeri, panaromik tv stüdyosu yer alacak. 5130 m2'lik B Blok'ta ise misafir yatak üniteleri, duşlar, vvc'ler, mutfak, kafeterya, dinlenme salonu, kondisyon salonu, kafeterya bulunacak. Toplam inşaat alanı 10625 metre olan stadyumda 4800 m2'lik alana kurulu 850 araçlık bir otopark da yer alacak.Saha alanı 2578 m2 olan stadyumun çevre düzenlemesi ise 10116 m2 olarak planlandı.

Antalya Akdeniz Güncel

Geri Dön