26 / 08 / 2024

manavgat stadyumu

manavgat stadyumu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken,adı da,Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK"olarak belirlendi...

İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

Lady Gaga, İstanbul konserini İTÜ Stadyumu'nda verecek!

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, 16 Eylül'de 21 tır ve 144 kişilik ekibiyle Türkiye'ye geliyor. Lady Gaga'nın İTÜ Stadyumu'nda vereceği İstanbul konseri hem Türkiye hem de Avrupa turnesinin ilk konseri olacak.

Samsun Stadyumu'nun yüzde 60'ı tamamlandı!

Samsun'da 334 bin metrekarelik bir alanda yapımı süren 33 bin seyirci kapasiteli Samsun Stadyumu bugün itibariyle fiziki gerçekleşme oranı yüzde 60 seviyelerinde olan stadyumun proje maliyeti 138 milyon lira.

Manavgat Arıtma Tesisi yetersiz kalıyor!

MATAB tarafından işletilen tesis, Büyükşehir Yasası kapsamında ASAT'a devredildi. Tesisin son zamanlarda yaydığı kötü koku nedeniyle gelen şikayetleri değerlendiren Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yaptı.

Başakşehir Stadyumu 26 Temmuz'da açılıyor!

Başakşehir Futbol Kulübü Stadyumu ve Tesisleri, 26 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 21:30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle hizmete açılacak. İşte projenin özellikleri...

Manavgat Belediye Başkanlığı arsa satıyor: 89 milyon 126 bin TL'ye!

Manavgat Belediye Başkanlığı Antalya Manavgat Evrenseki mahallesinde yer alan 22 bin 853 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

Manavgat Belediye Başkanlığı'ndan satılık turistik tesis arsası: 2 milyon 673 bin 801 TL!

Manavgat Belediye Başkanlığı Antalya'da yer alan turist tesis arsasını satışa çıkardı. Arsanın geçici teminat bedeli 2 milyon 673 bin 801 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

Akyazı Stadyumu inşaatında bir işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.

Manavgat'ta bir otelde yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Otel çalışanlarından bazıları da dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişiler, ayakta tedavi edildi.

Manavgat Yat İhtisas OSB 10 bin kişiyi istihdam edecek!

Yapım süreci uzayan 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor. 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen OSB'de 10 olan yatırımcı sayısı 25'e ulaşınca ihale süreci başlayacak...

1931 yılında Şehir Stadyumu Yenibahçe'ye yapılacakmış!

1931 yılında belediye tarafıdan yapılacak Şehir Stadyumu'nun inşa edileceği yer kesinleşerek Yenibahçe'ye yapılacakmış. Habere göre Taksim Stadyumu ve etrafında ki binalar yıkılarak arsa halinde satılacakmış.

İsmetpaşa Stadyumu Tokal ve Kumuşoğlu ortaklığının oldu!

1978 yılında kurulan ve Kocaelispor'un birçok maçına ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadyumu yıkılacak. Yerine ise yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Kocaelispor'un mabedi İsmetpaşa Stadyumu, bu kez satıldı...

İsmetpaşa Stadyumu Tokal ve Kumuşoğlu İnşaat'a satıldı!

İsmetpaşa Stadyumu, 12 Haziran'da yeniden ihaleye çıktı ve ihalenin sonucu açıklandı. İsmetpaşa Stadyumu'nu merkezi İstanbul'da bulunan ve en yüksek teklifi verenTokal İnşaat ve Kumuşoğlu İnşaat firması aldı.

manavgat stadyumu Haberi

manavgat stadyumu
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken,adı da,Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK"olarak belirlendi.

ATATÜRK ADI VERİLDİ
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in büyük yatırımlarından olan 5000 kişilik Stadyumun inşaatı, bitme aşamasına gelirken, adı da, Manavgat Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısında oy birliği ile "ATATÜRK" olarak belirlendi.

KENTİN EN BÜYÜK SPOR YATIRIMI
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kum Mevki'ndeki Atatürk Stadyumu'nun kentin en büyük spor yatırımı olacağını dile getirdi. Manavgat'ta kültür, sosyal ve sportif alt yapı yatırımlarına önem verdiklerini belirten Başkan Sözen, tamamlanacak olan stadyumla birlikte gençlerin sportif faaliyetlerde daha çok yer almasını sağlayacaklarını vurguladı.

YENİ STADYUMDA NELER OLACAK?
Türkiye Futbol Federasyonu Standartlarına uygun bir şekilde projelendirilen Manavgat Stadyumu'nda A ve B...