16 / 05 / 2024

manavgat turizm geliri 29 ülkeden fazla mı

manavgat turizm geliri 29 ülkeden fazla mı

Dünya Turizm Örgütü hazırladığı 2015 yılı turizm raporundaki geçici verilere değinen MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, gelir bakımında dünyada 12. ve Avrupa’da da 4.sırada yer aldığını kaydetti.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Turizmde sevindiren haber…Daha sezon başlamadan yüzde 32 yükseldi!

TÜİK’in açıkladığı verilere göre, Türkiye’nin turizm geliri, bu yılın ilk 3 aylık bölümünde geçen yıla oranla yüzde 32,3 oranında artış gösterdi.

Turizm gelirlerinde büyük patlama! 3 ayda 8.6 milyar dolar geldi!

Türkiye'nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32,3 oranında artarak 8 milyar 690 milyon 505 bin dolar olarak gerçekleşti.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Ege bölgesinde köysel dönüşüm yapılmalı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu yıl 30 milyon turist ağırlayarak 30 milyar euro turizm geliri hedefleyen Yunanistan'ın köylerde gerçekleştirdiği kentsel dönüşümle rekora koştuğunu açıkladı.

manavgat turizm geliri 29 ülkeden fazla mı Haberi

manavgat turizm geliri 29 ülkeden fazla mı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gerçekleştirildi. 2014 yılı Ekim ayı gelir ve gider bütçesinin görüşülerek onaylandığı toplantıda MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda faaliyetleri ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.


Dünya Turizm Örgütü hazırladığı 2015 yılı turizm raporundaki geçici verilere de değinen Boztaş, Türkiye gelen turist bakımında dünyada 6. ve Avrupa’da da 4. sırada yer alırken gelir bakımında dünyada 12. ve Avrupa’da da 4.sırada yer aldığını kaydetti.


Boztaş, “Dünya sıralamasında gelen turist sayısı bakımından Fransa birinci olurken Türkiye dünyada 6. ve Avrupa’da da 4. sırada yer aldı. Turizm geliri açısında ise Amerika dünyada 1. olurken Türkiye 12. sırada Avrupa’da ise 6. sırada yer aldı. Buda turizm politikamızı yeniden gözden geçirmemiz gerektiğini göstermektedir” diye konuştu.


Manavgat’ın 2013...