27 / 04 / 2024

Manço Mimarlık ödül

Manço Mimarlık ödül

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülüne layık görüldü. 

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Karaaslan ve Liora Danon ortaklığında kuruldu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Akıllıoğlu Akyol tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Manço Mimarlık ödül Haberi

Manço Mimarlık ödül


Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu (World Architecture Community) Ödülüne layık görüldü. 

Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası projesi, jüri ve üyeler tarafından yapılan değerlendirmeler  sonucunda İtalya, Yunanistan, Türkiye, Hindistan ve Nijerya’dan mimarların çalışmaları ile birlikte “Tasarlanmış” (Designed) kategorisinde 26. Dönem Dünya Mimarlık Topluluğu (World Architecture Community) WA 10+5+X Ödülü’nü kazananlar arasında yer aldı. 

Birçok farklı ülkede yer alan tamamlanmış v tasarım aşamasındaki nitelikli mimari projelerin yılda üç kez, onursal üyeler ve daha önceki ödülleri kazananlardan oluşan jürinin ve topluluk üyelerinin oyları ile seçildiği WA Ödülleri 2008 yılından beri verilmeye devam...