13 / 05 / 2024

Mango almanya şubesi

Mango almanya şubesi

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

Casea Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Casea Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Wrc World Resources Company Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Wrc World Resources Company Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün 30 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da açıldı.

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Dmt Gmbh&Co.Kg Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Torben Stumpe, Serdar Dal Şube Müdürlüğü'nde 9 milyon 280 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Ilja Helmar Standke tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi, Tekirler Sokak'ta kuruldu.

Realty Plus Türkiye 15 yeni franchise şubesi daha açmayı planlıyor!

Markalı emlak danışmanlığı firması Realty Plus Türkiye, yılsonuna kadar 15 yeni franchise şubesi daha açmayı planlıyor. Firmanın 2014 hedefleri arasında G.Doğu Anadolu Bölgesi, Kuzey Irak, Almanya, Rusya ve İsrail de var...

Akyurt İnşaat Mühendislik Turizm Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Akyurt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi, Hacı Bayram Akyurt tarafından 2 milyon 950 bin TL'lik sermaye ile açıldı

Mango almanya şubesi Haberi

Mango almanya şubesi

İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik büyüklüğündeki Avrupa'daki en büyük mağazasını Almanya'nın Frankurt  kentinde bu ay açıyor.. Markanın Almanya'ya yayılma planı çerçevesinde önümüzdeki dönemde Hannover ve Nuremberg'de de mega mağazalar açılması...