04 / 05 / 2024

manisa 2015 konut yatırımları

manisa 2015 konut yatırımları

Bakan Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi'ni (EGEGEP) anlattı, 2019'a kadar Ege ve İzmir'e yapılacak yatırımları saydı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, katılımcılara, EGEGEP Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

6 soruda TOKİ Manisa Sosyal Konut Projesi 2022! Manisa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, yüzyılın projesi olarak tanılanan TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detaylarını paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Manisa'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Manisa'da konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Manisa Sosyal Konut projesi detayları...

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa 980 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Akgedik projesinde yer alan 980 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi yarın!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi 23 Ekim'de!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ projesinde yaşam başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin, Manisa’daki konut sorununu çözmek adına  hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesinin 1. Etap anahtar teslimleriyle birlikte Akgedik’te yaşam başladı.

TOKİ Manisa 234 konut ihalesi yarın!

Manisa İli,Kırkağaç İlçesi, Sarıağa Mahallesi 234 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nın yüzde 20'si tamamlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından başlatılan ve Manisa'daki konut sorununa çözüm getirmesi amaçlanan Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabındaki çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatların yüzde yaklaşık yüzde 20'si tamamlandı.

Manisa'daki konut sıkıntısı imar planıyla çözülür!

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

2015 yılında Zonguldak'ta 6 bin 773 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından aralık 2015 konut satış istatistikleri açıklandı. Açıklanan istatistiki bilgilere göre, Ülkemizde 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut el değiştirirken, Zongludak’ta 2015 yılında 6 bin 773 konut satıldı.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Manisa'daki konut sıkıntısı sanayiciyi de etkiledi!

MOSB Sanayicileri Derneği Başkanı Murat Çam, konut sıkıntısı yüzünden kiraların yüksek olduğunu bu nedenle kentin tercih edilmediğini ve iş gücünde sıkıntı yaşandığını söyledi.

manisa 2015 konut yatırımları Haberi

manisa 2015 konut yatırımları

Kordon'da gezemedim Bakan Eroğlu, bazılarının kendisini "İzmir'i biliyor mu?" diye eleştirdiğini belirterek, "izmir'de ayak basmadığım yer kalmadı benim, izmir'de iş yapmaktan birinci Kordon'da gezecek zaman bulamadım" dedi. izmirlilerin kendisini son derece sıcak karşıladığını, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılaştığını belirten Eroğlu, "İzmir'de yapacağımız daha çokı iş var" dedi. 


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi (EGEGEP) ile bakanlığının 2019 yılına kadar Ege ve İzmir'e neler yapacaklarını açıkladı. Eroğlu; İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerini kapsayacak EGEGEP'in, 2019 yılına kadar tamamlanacağını belirtti. EGEGEP için büyük bir ekiple altı aylık bir çalışma yaptıklarını belirten Eroğlu, şu bilgileri verdi: Yatırım listesi "Sözde değil özde bir proje hazırladık. Sloganımız, 'Onlar konuşur AK Parti yapar.' 25...