02 / 05 / 2024

manisa 2b arazi satışı

manisa 2b arazi satışı

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Manisa'da 2 bin 435 adet 2B arazisi satıldı!

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Milli Emlak'tan tam 3 ilde KDV'den muaf arazi! 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Kahramanmaraş'ta 3 arazi satacak. Toplamda 3 şehirde satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Manisa Akhisar'da 10 bin metrekarelik arazi satılıyor!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Akhisar'da yer alan 10 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

2B arazi satın alınır mı?

Türkiye sınırları içerisinde yer alan ve kadastro işlemi yapılarak orman vasfını yitirdiği belirlenen alanlara 2B arazi deniyor. Peki, 2B arazi satın alınır mı? 2B arazilerin satışı nasıl olur? İşte tüm merak edilenler...

2B arazi kiralanabilir mi? 2B arazi nasıl kiralanır?

Son günlerde yeniden gündemde olan 2B arazilerin satışı ve kiralaması hakkında detaylar merak ediliyor. 2B arazisi kiralanabilir mi? 2B arazi nasıl kiralanır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte 2B arazileri hakkında tüm merak edilenler...

2B arazi satışı 2022 nasıl yapılacak? 2B arazisi nasıl alınır?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını yitirmiş olan hazine arazilerine 2B arazi deniyor. Uzun zamandır beklenen 2B arazi düzenlemesi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası 2B arazilerinin satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, 2B arazi satışı 2022 nasıl yapılac

2B arazi satışı için başvurular uzadı mı? 2B arazi satışında son gün ne zaman?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını kaybetmiş olan hazine arazileri 2B arazisi olarak ifade ediliyor. 2B arazilerin satışına dair önemli gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2B arazilerinin satışının uzatıldığını duyurdu. İşte tüm detaylar..

2B arazi satış başvurusu nasıl yapılır? İşte gerekli belgeler!

Orman niteliği olmayan alanlara 2B arazi deniyor. Arsanın ve bölgenin kişiye ait olup orman dışında bulunan yer olarak ifade ediliyor. Peki, 2B arazi satış başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nedir? İşte tüm detaylar...

manisa 2b arazi satışı Haberi

manisa 2b arazi satışı

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yazılı olarak Manisa’daki 2/B satışları, tarım arazilerinin satışları ve tarım arazilerinin kiraya verilmesi konusunda bilgilendirmede bulunuldu.


2/B KAPSAMINDAKİ SATIŞLAR

Milli Emlak Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kamuoyunda 2/B olarak bilinen orman dışına çıkarılan hazineye ait taşınmazların kullanıcılarına satışını öngören 6292 sayılı kanun uyarınca Manisa genelinde 2/B kapsamında olan 2 bin 435 adet satışın gerçekleştirildiği açıklandı.


TARIM ARAZİLERİNİN SATIŞI

Aynı kanunun 12. maddesiyle müracaat süresi, 27 Nisan 2015 tarihinde sona eren tarım arazilerinin kullanıcılarına, kiracılarına ve hissedarlarına satışa kapsamında il genelinde bin 656 adet satın alma talebi alındığı ve satış işlemleri için Maliye Bakanlığının talimatlarının beklendiği bildirildi.


TARIM ARAZİLERİNİN KİRALANMASI

Manisa Milli Emlak Müdürlüğünden yapılan açıklamada tarım arazilerinin kiraya verilmesi konusunda ise şu açıklama yapıldı:

“Hazine taşınmazlarının idaresi hakkındaki yönetmeliğin tarım arazilerinin kullanıcılarına...