17 / 05 / 2024

Manisa ağaç nakli

Manisa ağaç nakli

AK Partili Manisa Şehzadeler Belediyesi, son aylarda ülke gündemine oturan ağaç kesme olaylarına örnek olacak bir davranış gösterdi. Nişancıpaşa'da bir firma, inşaat alanındaki 40 yıllık ıhlamur ağacının kesilmesi için belediyeye başvurdu.

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Kırkağaç’a dev yatırım!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı. oplantıda, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması onaylandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşümde son aşamaya gelindi!

Manisa Yunusemre Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çerçi önderliğinde gerçekleşti. Toplantıda birçok müjde veren Çerçi, kentsel dönüşümde sona yaklaşıldığını kaydetti.

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

TOKİ Manisa Akgedik 775 konut ihalesi 3 Ağustos'ta!

TOKİ Manisa İli Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2.Etap 2.Kısım'da 775 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Manisa Akgedik 775 konut ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Manisa Alaşehir’de hayata geçirilen Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin yakın tarihte açılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan gençlik merkezinde son çalışmalar yapılıyor.

Manisa Maya Park Projesi'nde yargı kararı açıkladı!

Manisa Yunusemre'deki Maya Park projesi yargıya taşınmıştı. Herkes tarafından merakla beklenen proje için yargı kararını açıkladı.

Manisa Muradiye yeniden inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye'de eski imar planına göre döşenen hatları, yeniden inşa edecek.

Manisa Saruhan'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Seyitli ilçesinde hayata geçirilen çok amaçlı düğün salonunu hizmete açtı.

Manisa ağaç nakli Haberi

Manisa ağaç nakli

AK Partili Manisa Şehzadeler Belediyesi, son aylarda ülke gündemine oturan ağaç kesme olaylarına örnek olacak bir davranış gösterdi. Nişancıpaşa'da bir firma, inşaat alanındaki 40 yıllık ıhlamur ağacının kesilmesi için belediyeye başvurdu. Yetkililer ise ağacı kesmek yerine taşınmasına karar verdi. Başkan Ömer Faruk Çelik, "Kemalpaşa Belediyesi ile görüşüp ağaç söküm ve nakil aracını rica ettik, inşaat yapımına engel olan ağacı kesilmekten kurtanp, bulunduğu yerden alarak Muradiye Camisi'nin önünde belirlemiş olduğumuz yere yeniden diktik" dedi. 


ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM 

Yol üzerinde kalan bir başka ağacı da aynı şekilde nakledeceklerini belirten Çelik, "Bu noktada emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu hassasiyetin de tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ağaçlar bizim yarınlarımız olacak. Vatandaş olarak hepimiz sahip çıkmalıyız" diye konuştu. 


Hürriyet...