02 / 05 / 2024

Manisa'da inşaat için ağaç başka bölgeye taşındı!

Manisa'da inşaat için ağaç başka bölgeye taşındı!

AK Partili Manisa Şehzadeler Belediyesi, son aylarda ülke gündemine oturan ağaç kesme olaylarına örnek olacak bir davranış gösterdi. Nişancıpaşa'da bir firma, inşaat alanındaki 40 yıllık ıhlamur ağacının kesilmesi için belediyeye başvurdu.



AK Partili Manisa Şehzadeler Belediyesi, son aylarda ülke gündemine oturan ağaç kesme olaylarına örnek olacak bir davranış gösterdi. Nişancıpaşa'da bir firma, inşaat alanındaki 40 yıllık ıhlamur ağacının kesilmesi için belediyeye başvurdu. Yetkililer ise ağacı kesmek yerine taşınmasına karar verdi. Başkan Ömer Faruk Çelik, "Kemalpaşa Belediyesi ile görüşüp ağaç söküm ve nakil aracını rica ettik, inşaat yapımına engel olan ağacı kesilmekten kurtanp, bulunduğu yerden alarak Muradiye Camisi'nin önünde belirlemiş olduğumuz yere yeniden diktik" dedi. 


ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM 

Yol üzerinde kalan bir başka ağacı da aynı şekilde nakledeceklerini belirten Çelik, "Bu noktada emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu hassasiyetin de tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ağaçlar bizim yarınlarımız olacak. Vatandaş olarak hepimiz sahip çıkmalıyız" diye konuştu. 


Hürriyet Ege


Geri Dön