17 / 05 / 2024

Manisa ağaç şehzadeler

Manisa ağaç şehzadeler

AK Partili Manisa Şehzadeler Belediyesi, son aylarda ülke gündemine oturan ağaç kesme olaylarına örnek olacak bir davranış gösterdi. Nişancıpaşa'da bir firma, inşaat alanındaki 40 yıllık ıhlamur ağacının kesilmesi için belediyeye başvurdu.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi hizmete açıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm ofisi de hizmete açıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Manisa'daki 256 yıllık Kısık Camisi imara göre yokmuş!

256 yıl önce Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde yaptırılan Kısık Camisi imara göre aslında yokmuş...

Şehzadeler'de TOKİ ile dönüşüm için imzalar atıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde dönüşüm başlıyor. 

Manisa'da 4.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Anafartalar Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. İhalesi 23 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün toplam satış bedeli 4 milyon 128 bin 762 TL olarak belirlendi.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Manisa ağaç şehzadeler Haberi

Manisa ağaç şehzadeler

AK Partili Manisa Şehzadeler Belediyesi, son aylarda ülke gündemine oturan ağaç kesme olaylarına örnek olacak bir davranış gösterdi. Nişancıpaşa'da bir firma, inşaat alanındaki 40 yıllık ıhlamur ağacının kesilmesi için belediyeye başvurdu. Yetkililer ise ağacı kesmek yerine taşınmasına karar verdi. Başkan Ömer Faruk Çelik, "Kemalpaşa Belediyesi ile görüşüp ağaç söküm ve nakil aracını rica ettik, inşaat yapımına engel olan ağacı kesilmekten kurtanp, bulunduğu yerden alarak Muradiye Camisi'nin önünde belirlemiş olduğumuz yere yeniden diktik" dedi. 


ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM 

Yol üzerinde kalan bir başka ağacı da aynı şekilde nakledeceklerini belirten Çelik, "Bu noktada emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu hassasiyetin de tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ağaçlar bizim yarınlarımız olacak. Vatandaş olarak hepimiz sahip çıkmalıyız" diye konuştu. 


Hürriyet...