04 / 05 / 2024

Manisa Ahmetli altyapı yatırımları

Manisa Ahmetli altyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesinde toplam 56 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniliyor.

Manisa Ahmetli'ye altyapı müjdesi!

Manisa genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetli’deki Karaköy, Dereköy, Yaraşlı ve Kargın mahallelerinde yaklaşık 15 bin metre ana hat döşeme işlemi gerçekleştiriliyor.

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 9 Ocak'ta!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Manisa Ahmetli altyapı yatırımları Haberi

Manisa Ahmetli altyapı yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği 95 Mahalle Projesi ile mahallelerin alt yapı yaralarını sarmaya devam ediyor. MASKİ, Ahmetli’nin mahallelerinde 31 bin metre içme suyu, 25 bin metre kanalizasyon alt yapı çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ ekipleri,  Kargın mahallesinde 5 bin 300 metrelik kanalizasyon ve içme suyu çalışmasını tamamlarken, Bahçecik mahallesindeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerini de bitirdi. İlçenin Dereköy mahallesindeki 3 bin 200 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarında sona yaklaşan MASKİ, çalışmanın tamamlanmasının ardından mahallede yaklaşık 4 bin metre içme suyu şebeke hattını yenileyecek.

Depolar yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde vatandaşa daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yürüttüğü su deposu yenileme çalışmaları Ahmetli’de de devam ediyor. İlçenin Kestelli ve Kendirlik mahallelerindeki içme suyu depoları yenilenerek, mahalleye...