18 / 05 / 2024

Manisa Ahmetli projeleri

Manisa Ahmetli projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ahmetli’deki atık su arıtma tesisini faaliyete geçirdiklerini açıklayan Memiş, bunun yanında Ahmetli’yi uçuracak projelerinin olduğunu duyurdu

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Ahmetli'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

TOKİ'nin Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Ahmetli projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Ahmetli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Manisa Ahmetli projeleri Haberi

Manisa Ahmetli projeleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ahmetli’de yıllardır işletilmeyen atık su arıtma tesisini faaliyete geçirdiklerini açıklayan Memiş, bunun yanında Ahmetli’yi uçuracak projelerinin olduğunu duyurdu. Memiş, Ahmetli’ye düğün salonu, 45 km asfalt, parke taşı, Ahmetli Çayı rekreasyon alanları ve öğrenciler için MABEM kurslarını kazandıracaklarını belirtti. Ahmetli Çayı etrafındaki düzenlemelerle ilgili eleştiri olduğunu kaydeden Memiş, vatandaşın istemediği bir hizmeti hayata geçirmeyeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli’de yapacağı hizmetleri ve projeleri anlatmak için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya ve daire başkanları ilçeye çıkarma yaptı. Muhtarlarla, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörlüğü Hizmet binasında buluşan Genel Sekreter Memiş, muhtarların isteklerini dinledi, yapılacak projeleri anlattı. Büyükşehir...