28 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 



Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen toplam 1500 konut için kura çekim töreni dün ve bugün gerçekleştiriliyor.  TOKİ  tarafından inşa edilen  438 alt gelir grubu konut için kura çekimi heyecanı bugün yaşanıyor. 

18 Haziran ve 06 Temmuz arasında başvuruları alından Manisa Akgedik TOKİ evleri projesinde 3+1 daireler için kura çekimi dün yapıldı 2+1 dairelerin de kura çekimi bugün yapılıyor.  2+1 planında 438 konutun hak sahipleri Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda kura ile belirlenecek. 

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da bulunabilecek. 

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

“Alt Gelir Grubu” kapsamında 438 konuta ise 4’ü şehit ailesi, 188’i engelli ve 560’ı emekli olmak üzere 3 bin 503 başvuru yapıldı.  TOKİ Manisa Yunusemre Alt Gelir Grubu konutlar yüzde 12, yüzde 20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.

Dün ve bugün çekilen kuralarla hak sahipliği kazanan vatandaşlar ilerideki bir tarihte konut belirleme kurasına katılacaklar.

 


Geri Dön