28 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir belediyesi meclis toplantısı

Manisa Alaşehir belediyesi meclis toplantısı

Alaşehir Belediyesi Birim Amirleri Toplantısı, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manisa ili Alaşehir ilçesi Ilıca Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 710 bin 344 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Manisa Alaşehir belediyesi meclis toplantısı Haberi

Manisa Alaşehir belediyesi meclis toplantısı

Alaşehir Belediyesi Birim Amirleri Toplantısı, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.


Moderatörlüğünü ve Başkanlığını Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın yaptığı Alaşehir Belediyesi Birim Amirleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda belediye hizmetlerinin yürütülmesi anlamında gündem oluşturan maddeler üzerinde duruldu. Başkan Karaçoban toplantıda yaptığı konuşmasında, "31 Mart yerel seçimleri ile birlikte gelirlerinin bir çoğunun Manisa Büyükşehir Belediyesine geçmesine rağmen 17 ilçe arasında tek yatırım yapabilen bir belediye olduğumuz takdirle izlenmektedir. Geçtiğimiz haftalar içerisinde hepinizin malumunuz olan hizmet araçlarının alımları ve açılışı ile sınırlı değiliz. Ve yine Fen İşleri Müdürlüğümüzün talebi üzerine iki adet pikap, bir adet greyder arazi aracı talebi Meclisimizin gündeminden geçti. Kullanmakta olduğumuz hizmet araçlarımızın da bakım ve onarım masraflarının daha yüksek maliyetli olması sebebi ile haklı gerekçelerle diğer birimlerimizin de...