17 / 05 / 2024

Manisa Alaşehirde yol çalışmaları sürüyor

Manisa Alaşehirde yol çalışmaları sürüyor

Alaşehir Belediyesi kaldırım, yol ve peyzaj çalışması hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalarla Alaşehir her geçen gün güzelleşirken çalışmaların hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Manisa ili Alaşehir ilçesi Ilıca Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 710 bin 344 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Manisa Alaşehir'de Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Manisa Alaşehir Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir'de hayata geçirdiği terminalin inşaatını tamamladı.

Manisa Alaşehirde yol çalışmaları sürüyor Haberi

Manisa Alaşehirde yol çalışmaları sürüyor

Alaşehir Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Türkoğlu sokakta bulunan yeşil alan çevresindeki çalışmalarda otopark olarak düzenlenmesi, devamında peyzaj anlamında yürüyüş yolları ve kaldırımlarının betonlanması çalışmaları ile devam edeceği bildirildi.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “İlçemizin nüfus oranı en yüksek yerleşim alanı olan İstasyon Mahallesi Türkoğlu sokakta bulunan yeşil alan ve çevresinin otopark olarak düzenlenmesi, devamında peyzaj anlamında yürüyüş yolları ve kaldırım betonlama çalışmalarına başlanılmıştır. Yapılan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.”...