19 / 05 / 2024

Manisa Beğenler üstyapı yatırımları

Manisa Beğenler üstyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Şenler Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenler Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Şen ve Sinan Şen tarafından kuruldu.

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Manisa Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Türkiye'nin beşinci şehir hastanesi olan Manisa Şehir Hastanesi, bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Yapım çalışmalarına iki yıl önce başlanan Manisa Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gerçekleşme oranı yüzde 93'e ulaştı.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Beğenler'de sıra üstyapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Manisa Gördes yatırımları hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinde Beğenler, Dargıl, Balıklı ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen ekipler, muhtarların beklentilerini tek tek not etti.

Manisa Karayağcı'da sıra üstyapıda!

Manisalıların daha huzurlu ve mutlu yaşam sürmeleri için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Dağarlar'ın yollarına yeni yüz!

Manisa'nın 17 ilçesine hizmetlerini ulaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Dağarlar Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yenilenen haliyle bölge sakinlerinin kullanımına sunulan yol, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Manisa Gördes'in yolları büyükşehirle yenileniyor!

Manisa’nın her yerinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Çiçekli, Dutluca, Beğel, Börez ve Oğulduruk Mahallelerini birbirine bağlayan 19 kilometrelik yolda yol bakım, onarım ve yama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Manisa Adiloba'ya üstyapı müjdesi!

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’ya bağlı Adiloba Mahallesi ile Saruhanlı ilçe merkezi arasında bulunan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Manisa Beğenler üstyapı yatırımları Haberi

Manisa Beğenler üstyapı yatırımları


Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle de MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon hattı ve içme suyu şebeke hattı çalışmalarını tamamlamasının ardından başlanılan çalışmalara devam ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yürütülen çalışmalarla vatandaşların daha rahat bir yaşam sürebilmeleri hedefleniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallemizde MASKİ Genel Müdürlüğü’nce alt yapı çalışmaları tamamlandı. Ardından ekiplerimiz kilit parke taşı döşeme çalışmalarına start verdi. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.



Manisa Büyükşehir...