23 / 07 / 2024

manisa belediyesi ışıklandırma çalışmaları

manisa belediyesi ışıklandırma çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da bulunan Yüzevler Camii’ni de ışıklandırdı. Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Yüzevler Camii, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava kattı.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Çamlıca Camisi yarın Regaip Kandili'yle birlikte açılıyor. 6 yıldır inşaat çalışmaları devam eden camide son hazırlıklar yapılırken, ışıklandırma için testlerde gerçekleştirildi. 

Manisa Çarşı'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor!

Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklardaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla sürüyor.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Manisa Alaşehir'de Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Bandırma Üniversitesi kampüs projesi açıklandı!

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, "Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması" için sonuçlar bugün açıklandı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa'da 12 milyon TL'lik kamulaştırma tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki tarihi yapıları korumak ve restore etmek için çalışma başlattı. İlçede kamulaştırma başladı.

Beşiktaş Belediyesi kamulaştırma bedelini ödemediği için icralık oldu!

Beşiktaş Belediyesi, arazi kamulaştırma bedelini ödemediği gerekçesiyle icralık oldu. İcra memurları belediye binasında tespitlerde bulundu.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

manisa belediyesi ışıklandırma çalışmaları Haberi

manisa belediyesi ışıklandırma çalışmaları

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, tarihi camilerin ışıklandırılması kapsamında, Soma’da bulunan Yüzevler Camii’ni de ışıklandırdı. Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Yüzevler Camii, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava kattı.


Soma’da bulunan tarihi Yüzevler Camii’nin ışıklandırma çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle camii cemaati ve bölge halkı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, çalışmaların ilçe genelinde de yapılması temennisinde bulundu. Manisa merkezde başlattıkları camii aydınlatma çalışmalarını il bütününe yaydıklarının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hiçbir ayrım yapmadan gelen taleplerin değerlendirildiğini söyledi. Bu çalışmaların Mübarek Ramazan ayı içerisinde de devam edeceğinin altını çizen Başkan Ergün, “İlçelerimiz dâhil, ilçelerimizin en ücra mahallelerine kadar talep gelmesi halinde bu çalışmalarımızı yapabiliriz. Amacımız tarihi camilerimizin gün yüzüne çıkarılmasını sağlamak”...